wszystko co nadaje się nigdzie czyli śmietnik
mówcie_mi_255
Emigrant

studio flat, czyste zadbane dla pary London SW11

Postautor: mówcie_mi_255 » 04 lis 2008 18:12

Do wynajęcia studio flat w bloku, spokojni sąsiedzi żadnych burd i imprez.
Samodzielne mieszkanie, 1 pokój, łazienka, kuchnia nie w pokoju, lecz normalnie, tak jak w Polsce, kawalerka.

Zadbane, czyste z balkonem, duże okna, bardzo jasny pokój, w budynku jest dostępna DARMOWA siłownia, skromna ale ale jest, jest też DARMOWA pralnia, wiec oszczędza się sporo energii na praniu i suszeniu, 1 miejsce parkingowe pod budynkiem, pozostałe pojazdy trzeba parkować na pobliskiej osiedlowej uliczce.
Pobliska stacja kolejowa Wordsworth Town, lub clapham jct SW11 York rd, przy rondzie Wordsworth BR,
Szukamy spokojnej rozsądnej czystej pary która nie zdemoluje mieszkania, Jeżeli ktoś z forumowiczów ma kogoś ze znajomych kto chce mieszkać samodzielnie za rozsądne pieniądze proszę dajcie znać, z tego co widze to podobne ceny płacą ludzie z a pokój!
co do ceny sądzę że cena Ok 700/mc + rachunki jest dobra.
bardzo niski podatek, 55 funtów!! za prąd i gaz płacimy około 60/70 funtow za kwartał.
Dodam że umowa wynajmu będzie nie ze mną tylko normalnie z Agencją, żeby nie było nie chce żadnych pieniędzy, żadnych zaliczek, żadnych przelewów itp, cena może być rożna bo czekam na info z agencji, ale będzie coś koło tego wiem ze w tym samym budynku taki sam flat poszedł za 750 za miesiąc.
Agencja jak agencja ale ma bardzo fajną zasadę od 4 lat nie podnosili nam opłat! i gdyby nie to że potrzebujemy więcej pomieszczeń nie wyprowadziłbym się stąd.

Nie chce puszczać tego mieszkania w niepolskie ręce.
Przez 4 lata włożyliśmy sporo pracy w to mieszkanie i chcemy by ktoś tego nie zniszczył i docenił, dobra Lokalizacja to prawie centrum Londynu
Jak komuś nie przeszkadza brak polaków w okolicy to zapraszam
Dostępne po 10 listopada
krakn@o2.pl

Wróć do „Śmietnik”