Witam serdecznie,
Nazywam się Magda i jestem właścicielką nowego wydawnictwa książek dwujęzycznych dla dzieci DOS LENGUAS PUBLISHING.
Pełną parą wystartowaliśmy właśnie z dwoma klasykami literatury dziecięcej - Smokiem Wawelskim i Kwiatem Paproci - w sześciu wersjach językowych! Jak będziecie mieli okazję się przekonać, wszystkie tłumaczenia są bardzo wysokiej jakośći i to przede wszystkim wyróżnia nasze książki z tłumu. Teksty sprawdzane są wielokrotnie przez native speakerów, co gwarantuje język żywy i prawdziwy! Plus, jest na czym zawiesic oko—na pięknych, ręcznie malowanych ilustracjach.
Zdaję sobie sprawę z tego, jak trudno jest czasem podtrzymać znajomość języka ojczystego u dzieci dorastających poza granicami kraju. Język używany na co dziń zaczyna w pewnym momencie dominować... To był właśnie powód do założenia Dos Lenguas. Z naszymi książeczkami nauka obu języków jest przyjemnością.
Jako dumna założycielka Dos Lenguas wraz ze wszystkimi zdolnymi ludzmi, którzy pomogli mi w realizacji zadania, SERDECZNIE ZAPRASZAM do odwiedzenia naszej księgarni [url]WWW.TALESFROMHOME.CO.UK [http://www.talesfromhome.co.uk/acatalog/Bilingual.html] i do zakupu! W sekcji BILINGUAL znajdziecie całą naszą kolekcję. Mam nadzieje że książeczki spodobają się Wam i Waszym dzieciakom.
Miłej lektury!
www.dos-lenguas.com