Ryze pisze:Słuchacie jakiś polskich stacji?
usercostam pisze:
cisnac to mozna kloca, a muzyke sie gra. Normalny czlowiek slucha muzyki z plyt albo na zywo, a nie jakiegos szumu z mp3.
Hsz pisze:usercostam pisze:
cisnac to mozna kloca, a muzyke sie gra. Normalny czlowiek slucha muzyki z plyt albo na zywo, a nie jakiegos szumu z mp3.
uhuhuhu no prosze nie wiedzialem ze znajde tu znawce w temacie
to moze jeszcze wytlumacz mi co znaczy "normaly czlowiek"
i skad wiesz z czego tam CISNA muze w tym radiu?
bo widzisz misu morelowy tam graja Dje rozsiani po calym swiecie uzywajac swojego wlasnego sprzetu, streamingujac to na zywca przez ich www, wiec idzie to z vinyli, cd, czasem serato i innych patentow,
na marginesie zaloze sie z toba ze nie odroznisz dzwieku z vinyla od dobrze zmasterowanej mp3 w jakosci chociazby 320
ja wiem, rozumiem, musiales cos napisac bo to takie Polskie wiedziec wszytsko najlepiej nawet jak sie nie ma pojecia
pozdrawiam
Mirosławw pisze:Za kicz uważasz Radio PRL ? bo nie do końca rozumiem twoją wypowiedź...
PlayListy możesz sobie tworzyć na komputerze albo w telefonie jeśli masz właściwą aplikację. Jeśli się postarasz i dobrze poszukasz, to nawet będziesz mógł radio zatrzymywać, cofać albo wyszukiwać stację na której grają wybrany ulubiony kawałek.
Wróć do „Muzyka/Muzycy/Koncerty”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika. i 11 gości