Uczelinie, gimnazja, przedszkola ...
g]|[b
Gastarbeiter

HTML, CSS - co dalej?

Postautor: g]|[b » 31 sie 2009 12:23

Proszę o pomoc. Jestem początkującym webmasterem z bardzo dobrą znajomością HTMLa oraz całkiem niezłą CSSa i Photoshopa. Czy może mi ktoś poradzić co mógłbym robić dalej, by zdobyć niezbędne kwalifikacje, by dostać pracę webdesignera? Jakiś kurs, jakieś studia, być może coś innego? Może warto nauczyć się np. Flasha i to wystarczy, by dostać dobrą pracę?

Chodzi mi o bezpośrednie wskazówki, by ruszyć z miejsca. Czas i pieniądze nie grają roli, gdyż nie będę ich szczędził, bo chodzi tu o moją przyszłość.

Będę wdzięczny za każdą pomoc!

utyl
Gastarbeiter

Postautor: utyl » 08 wrz 2009 20:54

Myśle, że żadne kursy w tym zawodzie nie sa potrzebne musisz sie zabrać w sobie i ćwiczyć. Bo html i cssa to zna naprawde duuuuzo ludzi. Chodzi o to by zrobic cos oryginalnego i sie przebić.
Pierwsze co powinienies zrobic to zarejestrowac sie na jakims serwisie typu deviantart.com i podzielic sie swoja wesola tworczoscia z innymi. Od strony koderskiej np. webhelp.pl.

manchesio
Gastarbeiter

Postautor: manchesio » 28 lis 2009 12:55

Cześć, napisz do mnie na lordozza@gmail.com. Dam Ci kilka cennych wskazówek a być może będę miał dla Ciebie pracę :) Pozdrawiam

Wróć do „Edukacja”