Uczelinie, gimnazja, przedszkola ...
anamaria
Gastarbeiter

Postautor: anamaria » 12 lip 2009 15:55

Zapraszam serdecznie na dni otwarte EWSPA do POSKu w sobote 18.07.2009 o godzinie 16-tej. W ofercie uczelni znajduje sie magister prawa (studia trwaja 3,5 roku), licencjat administracji o specjalnosci europejska, licencjat ze stosunkow miedzynarodowych oraz matura w systemie liceum dla doroslych. Zajecia odbywaja sie w jezylu polskim raz w miesiacu.
Strona www.ewspa.edu.pl.
Jestem osoba do kontaktu w Londynie, chetnie odpowiem na kazde pytanie. Jestem rowniez studentka uczelni, ktora serdecznie polecam.
Najlepsza inwestycja to inwestycja w siebie :).

kama15
Emigrant

Postautor: kama15 » 12 lip 2009 18:37

Anamaria, to jakas cudowna uczelnia, magisterka z prawa po 3,5 roku :D ?
Jesli juz skonczylam jakies studia, to na tej podstawie uda sie przyspieszyc i byc prawnikiem w semestr ?

Emigrantka
Rezydent

Postautor: Emigrantka » 12 lip 2009 21:45

studentPAO pisze:Nie zapomnieliśmy o Polakach przebywających w Wielkiej Brytanii.

... bo kto jezeli nie oni nabija wam kieszenie kasa za Mickey Muse studia?

Ziewwwwwwwwwwwwww

Emigrantka
Rezydent

Postautor: Emigrantka » 12 lip 2009 21:46

anamaria pisze:licencjat ze stosunkow miedzynarodowych

To chyba wieczorowo?

:lol:

Usercostam
Rezydent

Postautor: Usercostam » 13 lip 2009 00:25

babcia jadzia pisze:

To chyba wieczorowo?

Nie kazdy jest tak brzydki ze musi wieczorowo.

Emigrantka
Rezydent

Postautor: Emigrantka » 13 lip 2009 00:28

usercostam pisze:
babcia jadzia pisze:

To chyba wieczorowo?

Nie kazdy jest tak brzydki ze musi wieczorowo.

No ty chyba musisz skoro tu po nocach grasujesz......

Wiec jednak nie tylko ja :P

Tylko mnie polski linecjat w UK do niczego nie jest potrzebny..

No ale co ja wiem, nawet IELTS przeciez nie mam

IlovePR
Gastarbeiter

Studia w Londynie, kierunek: Public Relations

Postautor: IlovePR » 07 maja 2010 19:24

Witajcie !

Jestem studentka na University of Westminster w Londynie. W pazdzierniku tego roku rozpoczne drugi rok na kierunku Public Relations.
Wiem jak trudno wybrac dobre studia, a juz w ogole zagranica. Wraz z kolegami z grupy postanowilismy promowac nasz kierunek oraz uniwersytet by pomoc przyszlym studentom, ktorzy chca studiowac w Wielkiej Brytanii.
Chetnie odpowiem na wszystkie pytania.

http://theprist.blogspot.com/

Paulina

aina24
Rezydent

Postautor: aina24 » 12 cze 2010 16:48

hej

ja po Westminster jestem :D

fajny bardzo blog, chyba tylko nie widzialam zdjec wydzialu prawa bo ja wlasnie LLB Law studiowalam, a i biblioteka tam jest dla wszystkich wydzialow, wiec przydaloby sie jakies zdjatko :wink:

powodzenia w nauce :wink:

p.s. tez bardzo polecam University of Westminster :wink: no ale ja tylko licencjat tam robilam, potem gdzie indziej..
Ostatnio zmieniony 09 gru 2010 18:21 przez aina24, łącznie zmieniany 1 raz.

Usercostam
Rezydent

Postautor: Usercostam » 14 cze 2010 14:59

Umowcie sie na chlanie

MarioBros150
Gastarbeiter

student PAO

Postautor: MarioBros150 » 23 lis 2010 21:42

Witam

Jestem studentem obecnie drugiego roku w Polskiej Akademii Otwartej. Chciałem przełamać stereotypy, że szkoła prywatna czy studia on line są dużo mniej warte i nic nie można się tam nauczyć. Wrecz przeciwnie studia, które wykorzystuja metody i techniki kształcenia na odległość wymagają od nas dużo więcej nakładu pracy. NIe polegają one jedynie na spotkaniu dwa razy w miesiącu i zdania kolokwium a na ciężkiej pracy każdego tygodnia. Są prace zaliczeniowe oraz forum do pisania co pochłania mnóstwo pracy. Mnie ten system się bardzo podoba a co najważniejsze nauczył mnie systematycznej pracy. Ja polecam w 100%. Kto nie spróbuje to nie będzie wiedział. pozdrawiam Marcin M...:)

Usercostam
Rezydent

Re: student PAO

Postautor: Usercostam » 24 lis 2010 02:18

MarioBros150 pisze:Witam

Jestem studentem obecnie drugiego roku w Polskiej Akademii Otwartej. Chciałem przełamać stereotypy, że szkoła prywatna czy studia on line są dużo mniej warte i nic nie można się tam nauczyć. Wrecz przeciwnie studia, które wykorzystuja metody i techniki kształcenia na odległość wymagają od nas dużo więcej nakładu pracy. NIe polegają one jedynie na spotkaniu dwa razy w miesiącu i zdania kolokwium a na ciężkiej pracy każdego tygodnia. Są prace zaliczeniowe oraz forum do pisania co pochłania mnóstwo pracy. Mnie ten system się bardzo podoba a co najważniejsze nauczył mnie systematycznej pracy. Ja polecam w 100%. Kto nie spróbuje to nie będzie wiedział. pozdrawiam Marcin M...:)

No to [piii...], jak rozumiem ten post to byla twoja praca zaliczeniowa ? Jesli tak wystawiam ci 2. Lepiej sie sprawdzisz chyba na zmywaku.

user2408812
Gastarbeiter

Re: student PAO

Postautor: user2408812 » 02 kwie 2011 19:46

MarioBros150 pisze:Witam

hej marcin

chcialem zapytac czy slyszales moze o mozliwosciach studiowania rachunkowosci przez internet?

zuzumiksz
Gastarbeiter

Postautor: zuzumiksz » 31 lip 2012 11:53

Mnie powiem szczerze nadal średnio stać na studia tutaj... No i zastanawiam się, czy nie studiować w Londynie, ale przez neta... Z researchu dotychczasowego mam to http://www.puw.pl/ zakładając, że kiedyś wrócę do kraju, to może nie wyjdę na tym najgorzej... Co myślicie?

Onalondynek
Gastarbeiter

Postautor: Onalondynek » 04 paź 2012 11:50

ja mysle ze warto. mnie tez interesuje rachunkowosc wiec jak ktos jest jeszcze chetny to mozemy sie razem zapisac ;)

ewa0
Gastarbeiter

Postautor: ewa0 » 28 lis 2012 09:30

Heej,
ja też jestem z Westminster i też chętnie pomogę- rekrutacja nie jest wcale taka straszna jak ją malują, a osoby które mieszkają i pracują w UK ponad 3 lata mogą ubiegać się o pełne pożyczki, takie jakie dostają obywatele. Żałuję że sama nie przyjechałam tutaj dorobić przez 3 lata a dopiero potem na studia.

www.studiuj-w-londynie.blogspot.com

Wróć do „Edukacja”