mikus28 pisze:posluchajcie
ja rozumie ze wielu z Was posiadło język angielski z małym paluszku, ale to nie powod by krytykowac ludzi ktorzy z powodow jezykowych a raczej ich braku chca studiowac po polsku. wyjechali z kraju zapewne po maturze, a czy to zle ze chca studiowac. wiecej zapewne pojmą ucząc sie po PPolSkU!!!!! JA WCALE TEGO NIE KRYTYKUJE... wręcz przeciwnie, fajnie ze Polacy chca sie tu kształcić,a to juz nie ważne czy Polskich czy Angielskich uczelniach....owszem studiowanie na angielskim daje im bezposrednia szanse ulepszaniaswych zdolnosci, ale jesli powiedzmy ktos jest naprawde mądry ,tyle ze nauka JEZYKOW przychoodzi mu bardzo trudno to co ma zrobic?? nie krytykujmy Polakow tylko dlatego ze chca studiowac na PoLsKiCh SZKOLACH...
user1941542 pisze:no wiec chce pojsc na filologie bo po tym kierunku marzy mi sie zrobienie tlumacza przysieglego.. nie jestem z tych ekstramalnych co tutaj pracuja a w polsce studiuja wiec z braku laku pozostaje mi tylko ta uczelnia..
AirTraffic86 pisze:banita pisze:a ja nie rozumiem po co studiowac anglistyke w polsce mieszkajac tutaj? nie prosciej bylo pojsc na angielska uczelnie skoro zajecia sa i tak i tak po angielsku? no chyba ze latwiej dojezdzac samolotem niz metrem
Boże mieszkam,, tu" czyli w Polsce!!!!Czytaj ze zrozumieniem!!!!!!!
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika. i 4 gości