Uczelinie, gimnazja, przedszkola ...
vojtas
Site Admin

Studia w Wielkiej Brytanii

Postautor: vojtas » 25 kwie 2008 18:37

Studenci z Polski coraz śmielej wybierają brytyjskie uczelnie jako miejsce zdobywania wiedzy i prestiżu. Widać to doskonale w statystykach prowadzonych przez HESA - Higher Education Statistic Agency. Wynika z nich, że liczba Polaków kształcących się na wyższych uczelniach w UK imponująco wzrosła. Jednym z powodów jest to, że niektórzy dość już mają polskich placówek.

więcej na www.londynek.net

kamil11
Gastarbeiter

Postautor: kamil11 » 25 lut 2009 11:35

Hej,

Właśnie zastanawiam się nad wyborem odpowiedniego kierunku studiów licencjackich. Myślę o studiowaniu czegoś ekonomicznego w Anglii. Słyszał ktoś coś na temat Birmingham City University http://www.eduabroad.pl/strona.php?m=uc ... lia&co=bcu Podobno bardzo fajna uczelnia... Dajcie znać czy ktoś się wybiera! Albo może ktoś się wybiera na jakąś inną uczelnię w UK i chciałby wymienić się doświadczeniami?

Pozdro,

Kamil

olena206
Gastarbeiter

Postautor: olena206 » 15 kwie 2009 00:55

Czesc Kamil ja rozniez wybieram sie na studia w UK mam 20 lat i jestem po liceum nie wiem od czego mam zaczac i gdzie moge sie udac . moj angielski jest komunikatywny ale nie wiem czy uda mi sie dostac gdziekowliek mozesz mi cos poradzic ? Chcialabym sie wybrac na cos zwiazanego z matematyka.

Wróć do „Edukacja”