Moim zdaniem decyzja należy do Ciebie - zrób co uważasz za słuszne. Trzymam kciuki za odpowiedni wybór.
 Moim zdaniem decyzja należy do Ciebie - zrób co uważasz za słuszne. Trzymam kciuki za odpowiedni wybór. , a wiadomo ile opcji tyle roznych opinii, korzystalem z roznych wyszukiwarek uczelni itp itd. Ostatecznie wybralem Vistule. Chociaz to tez nie byl latwy wybor, ilosc kierunkow na tej uczelni mota w głowie, juz nawet zastanawialem sie nad filologia chinska
, a wiadomo ile opcji tyle roznych opinii, korzystalem z roznych wyszukiwarek uczelni itp itd. Ostatecznie wybralem Vistule. Chociaz to tez nie byl latwy wybor, ilosc kierunkow na tej uczelni mota w głowie, juz nawet zastanawialem sie nad filologia chinska  (zart) Wybralem oczywiscie grafike
 (zart) Wybralem oczywiscie grafike  Wyklady i cwiczenia na wysokim poziomie,profesjonalne podejscie wykladowcow ale i tony luzu ktore noszą pod garniturami nakrecaja nas, studentow, mega pozytywnie
 Wyklady i cwiczenia na wysokim poziomie,profesjonalne podejscie wykladowcow ale i tony luzu ktore noszą pod garniturami nakrecaja nas, studentow, mega pozytywnie 
Kostek32 pisze:Zarządzanie jest takie ciekawe? Mi się to zawsze wydawało koszmarnie nudne. Sam mam licencjat (nie z zarządzania), zamiast na magisterkę ide na podyplomowe. Chciałbym zajmować się czymś typu http://drobnicamorska.pl/import-z-chin w przyszłości. Korzystać z handlu między państwowego np. z krajem takim jak chiny, żeby ewentualnie w przyszłości jakiś biznes zrobić.
landanek pisze:Zgadza się, a potwierdził mi to mój znajomy, który ma smykałkę do tych spraw biznesowych i powiedział, że naprawdę jesli ktoś chce, to może sporo wynieść z tego, więc wszystko zależy od indywidualnego podejścia

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika. i 13 gości