O wszystkim na tematy prawne
matrixnelson
Gastarbeiter

internet w 3

Postautor: matrixnelson » 26 lut 2011 00:34

witam od niedawna wziolem na abonament internet w 3 pay monthly na okres 24 miesiace po 16funa sytuacja rodzinna zmusza mnie do powrotu do kraju juz za dwa tygodnie i wtedy tez planuje zjechac na stale do polski a do konca kontraktu jeszcze 20 miesiecy i czy jezeli konto zamkne przed wyjazdem beda mnie scigac w polsce o to? badz jakie konsekwencje mnie moga spotkac o przez to? bylbym wdzieczny za pomoc.

marekleyton
Rezydent

Postautor: marekleyton » 26 lut 2011 02:50

uu bracie , toś podpisał cyrograf

firma 3 ma zasieg ogólnoświatowy, za niezapłacone trzy miesiace doliczą ci kare jakieś 5000 F , potem sprezdadzą dług zaprzyjaźnionej firmie, nie pytaj z jakimi procentami

w polsce wyślą do ciebie komorników z takiej włoskiej firmy komorniczej CAMMORRA , zobaczysz

a już tak najzupełniej normalnie jak sadzisz czy któreś z nas udzieli ci porady jak oszukac ANGOLI ? i co pomożemy znowu kolejnemu stereotypowi polaczka-cwaniaczka, echh szkoda słów

zwróc sie do punktu sprzedazy , zadzwoń na infolinie, i rozwiąż umowę. zapłać umowną karę i zachowuj sie jak dorosły.

było dobrze jak było lecz sie zesrało to kogoś trzeba wyciulac ???
a moze po prostu jak człowiek z godnością zapłacić i zamknąć za sobą drzwi.

Starababa
Gastarbeiter

Postautor: Starababa » 26 lut 2011 03:08

20 miesicy po 16 to banalne 320 funtow
zaplac i problem z glowy

matrixnelson
Gastarbeiter

Postautor: matrixnelson » 15 kwie 2011 20:32

szkoda ze nie wziolem komorki w 3 dziekuje wszystkim angolami z polskimi paszportami bo oni dla mnie POLAKAMI NIE SA bo gdyby byli by pomogli inne nacie sie trzymaja razem; anie jakies pieer.....lenie o stereotypier polaczka cwaniaczka jak im nie pasuje polska tozsamosc nikechy se zmiania na angielsoka wkoncu jestesmy w uni

\na tematy prawne musialem gadac z litwincem bo polacy tylko zaszkodzili

matrixnelson
Gastarbeiter

Postautor: matrixnelson » 15 kwie 2011 20:32

szkoda ze nie wziolem komorki w 3 dziekuje wszystkim angolami z polskimi paszportami bo oni dla mnie POLAKAMI NIE SA bo gdyby byli by pomogli inne nacie sie trzymaja razem; anie jakies pieer.....lenie o stereotypier polaczka cwaniaczka jak im nie pasuje polska tozsamosc nikechy se zmiania na angielsoka wkoncu jestesmy w uni

\na tematy prawne musialem gadac z litwincem bo polacy tylko zaszkodzili

maya
Rezydent
Kontaktowanie:

Postautor: maya » 15 kwie 2011 22:01

Anytime m8y :) Take care..

Wróć do „Prawo”