O wszystkim na tematy prawne
ceer
Gastarbeiter

Kara przez paypal

Postautor: ceer » 09 mar 2010 13:02

Witam

Rejestrujac swoja karte platnicza w serwisie paypal zostala pobrana oplata ktora przekroczyla moj limit i bede teraz musial zaplacic kare, czy jest jakas szansa ze ten serwis odda mi pieniadze? Nie bylo zadnej informacji ze cos beda pobierali a konto mialem puste?

aina24
Rezydent

Re: Kara przez paypal

Postautor: aina24 » 10 mar 2010 16:42

ceer pisze:Witam

Rejestrujac swoja karte platnicza w serwisie paypal zostala pobrana oplata ktora przekroczyla moj limit i bede teraz musial zaplacic kare, czy jest jakas szansa ze ten serwis odda mi pieniadze? Nie bylo zadnej informacji ze cos beda pobierali a konto mialem puste?

slyszalam wlasnie, ze oni jakos strasznie kombinuja, teraz cie beda zwodzic i pozno odpowiadac, bo taka jest zasada, ze jak nie zalatwisz tego w ciagu w ich przypadku jest 3 miesiace to juz nic nie zrobisz (regulamin )
Jest taka opcja na stronie glownej paypala ze mozna zlozyc claim( niewiem jak po polsku) poczytaj na glownej stronie, ten claim sklada sie do glownego operatora, ktory jest jeszcze nad tym paypalem. (sorry za polszczyzne :? ) musisz tam opisac co sie stalo i czego oczekujesz i podac dokladne daty co gdzie jak i kiedy.
Postepuj wedlug instrukcji, nie wchodzilam na te strone i za bardzo nie mam czasu teraz ale to jest czesty przypadek o ktorym slyszalam. Mojej znajomej znajoma w ten sposob odzyskala kase tylko, ze w jej przypadku to cos kupila a wcale nie przyslali chociaz slali maile ze wyslali...
kombinuja...

Wróć do „Prawo”