Postautor: steven2 » 02 lip 2009 09:33
witam wiec padlem ofiara (nie ja jeden i nie ostatnio zapewne) pewnego pana otuz pan ten porusza sie bialym vanem Mercedesem sprinterem lub czarnym golfem gti (en65 poczatek rejestracji) powiedzmy ze wyglada na buraka (sloma z butow) koles jest bardzo przekonywujacy(tacy ludzie sa najgorsi swinia smierdzi na kilometr),nie placi w terminie i mysli ze nic go nie zmusi, problem w tym ze sam sobie z nim niedam rady,mieszka w okolicach hendon, z pewnego zrodla wiem ze ostatnia jego budowa znajduje sie na Camberwell green duzy nowo postawiony (zaczety 7 lat temu) budynek mieszkalny prawdopodobnie przy New Church Road ale dokladny adres musial bym sprawdzic. Przestrzegam pracy u janka doszly mnie sluchy ze zatrudnial ukrainców wiec koles bedzie mial przesrane jeze ktos go zna i moglby mi i wielu innym pomoc (facet wisi ludziom naprawde gruba kase liczona nie w setkach ale w tysiacach funtow) prosze o kontakt tu na forum jezeli ktos mial z nim problemy. koles jest beszczelny mozesz na niego bluzgac a ona udaje ze nie szlyszy i splywa to po nim jak po kaczce, nie chce sie stawac monotematyczny wiec prosze tylko o rade lub kontakt osob ktore mialy problemy z Jankiem Big Johnem pozdrawiam!!!