sunshinediver pisze:niechce zeby byla szcepiona nacokolwiek.
sunshinediver pisze:Po porostu jstem pzrekonany ze dobra szcepionka to taka ktorej sie niewstrzykuje.
sunshinediver pisze:poczytaj sobie jak robia szczepionki i co w nich jest,

sunshinediver pisze:[...]jakie jest twoje miejsce w drabince spolecznej.
 braina to jeszcze rozumiem ale ciebie gherbid to nie bardzo
 braina to jeszcze rozumiem ale ciebie gherbid to nie bardzo   nie masz dzieci wiec po co sie miotac?
 nie masz dzieci wiec po co sie miotac?
banita pisze:braina to jeszcze rozumiem ale ciebie gherbid to nie bardzonie masz dzieci wiec po co sie miotac?
sunshinediver pisze:Niestety nic z tego nie bedzie. Po jakosci twojej ojczystej mowy czy raczej jej braku i jakosci twojego slownictwa wniosek nasuwa sie sam. Dostatcznie pozwoliles poznac co soba reprezentujesz. Twoj poziom wiedzy i inteligencji gdzie wspolczynnik IQ jest zapewne nizszy niz twoj numer buta w numeracji angielskiej. Jestes zbyt ograniczony, nie tylko umyslowo zeby dyskutowac z toba na jaki kolwiek temat.Typowy prostaczek polaczek. Zapewne wyssales to z mlekiem matki bo to raczej wrodzone niz nabyte.

sunshinediver pisze:Witam.
Chcialem sie dowiedziec jak wyglada w swietle prawa odmowa szcepienia
dziecka. Czy mozna odmowic bez zadnych konsekwencji i jak to wyglada w
swietle prawa. mam kilkumiesieczne dziecko i niechce zeby byla szcepiona
nacokolwiek. Po porostu jstem pzrekonany ze dobra szcepionka to taka ktorej sie niewstrzykuje.
Jezeli ktos moze uzdielic rzetelnych informacji bede wdzieczny.
gherbid pisze:To, że koleś "nie będzie szczepił dziecka - bo "gdzieś przeczytał coś", dowodzi tylko jego znacznego ograniczenia.

zagleb sie w niego poczytaj na forach a potem mozesz z czystym sumieniem osadzac
w polsce szczepienia sa obowiazkowe, tutaj nie i jakos nie umieraja tysiacami na zakazne choroby.
banita pisze:a do konkluzji mam prawo - przeciez to ty ciagle podkreslasz ze to jest forum i kazdy moze pisac co chce, jesli sie myle to conajwyzej mozesz jak zawsze probowac wyprowadzic mnie z bledu

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika. i 10 gości