O wszystkim na tematy prawne
sunshinediver
Gastarbeiter

Kłopot z landlordem - proszę o pomoc

Postautor: sunshinediver » 25 gru 2008 06:57

Chcialbym prosic o ajkis numer kontaktowy do osoby ktora mogla by mi udzielic porady prawnej. Ja juz ni mam sily, walcze o swoj depozyt od 3 miesiecy, albo i dluzej. wydawaloby sie ze normalna agencja, mieszkaniowa, normalna umowa.na poczatku oczywiscie odrzucili wezwanie do zaplaty, sprawa rozeszla sie o dps, wyslalismy pismo, mieli na nie 14 dni zeby odpowiedziec, nieodpowiedzieli, dps poradzil zeby wyslac drugie pismo juz z pieczatka solicytora, wyslaismy tro, nieodpowiedzieli w ciagu 14 dni.mial juz byc depozyt oddany w calosci bz zadnych problemow. teraz raptem sie odezwali ze chca zalatwic sprawe plubowni, chca jakis inwntaryzacji ktore wyslalismy im ze trzy razy a co nie jest naszym chyba obowiazkiem tylko firmy ktora oni do tego wynajmuja.mam dosyc i niewiem co robic, rze opadaja od odbijania tej pileczki. czy jsta jakas szansa zeby to zalatwic szybko przz small claim court ? sorki ze takinpost pisze w swieta ale sie wlasnie dowiedzialm ze kolejny raz odbili pileczke. jezeli jest jakas osoba prawna gotowa mi pomoc i poradzic prosz o jakies namiary. jezeli nie na forum publicznym to prosze napisac na robert.szukiel@yahoo.com.
z gory dziekuje i wesolych swiat

Wróć do „Prawo”