O wszystkim na tematy prawne
dziubek1983
Gastarbeiter

Nowy druk E 109

Postautor: dziubek1983 » 11 sie 2008 13:24

Witam.Moj mąż od 18 miesięcy pracuje w Anglii.Tam tez mnie ubezpiecza.21 sierpnia kończy mi się ubezpieczenie w Polsce i jest potrzebne mi nowe zaświadczenie z HMRC o przedłużeniu ubezpieczenia.Mąż na poczatku lipca wysłał kopie poprzedniego druku E 109 i payslip o przedłużenie ubezpieczenia ale do tej pory nie dostał żadnej odpowiedzi.Niewiemy co robić.Mąż prubuje sie dodzwinić do HMRC ale tam wiecznie nikt nie odbiera.Znacie jakis mail do nich czy cos innego.Prosze o pomoc

ikarius77
Gastarbeiter

Postautor: ikarius77 » 07 wrz 2011 16:15

witaj mialem taki sam problem przedluzalem zonie ubezpieczenie w zeszlym roku, e109 wyslalem w lipcu odpowiedz przyszla pod koniec wrzesnia i o dziwo nie do mnie tylko bezposrednio do niej na jej adres wyslali e109 wypelnila zlorzyla i po kilku problemach, to znaczy w rezerwie bylem 7 lat temu i z tym problem mieli ale w polowie listopada przedluzylie je, wiec najprawdopodobniej kwity przysla do ciebie nie do meza pozdrawiam i przepraszam za bledy ort

Wróć do „Prawo”