O wszystkim na tematy prawne
siwykolor
Gastarbeiter

O2 konsekwencje niezapłaconych rachunków?

Postautor: siwykolor » 27 maja 2008 17:32

za 2tygodnie wyjezdzam do polski na stale i nie mam zamiaru wracac tutaj, chyba ze jako turysta. 4 miesiace temu podpisalem kontrakt z O2 ktury opiewa na 12 miesiecy. JAKIE BEDA KONSEKWENCJE JEZELI WYJADE I NIE ZAPLACE??? Z GORY DZIEKUJA ZA ODPOWIEDZI

Usercostam
Rezydent

Postautor: Usercostam » 27 maja 2008 17:34

Bedziesz sie smazyl w piekle i do konca zycia patrzac w lustro widzial 'ZLODZIEJ'. Podpisales zobowiazanie to sie z niego wywiaz i nie rob trzody.

Artur79
Rezydent

Postautor: Artur79 » 27 maja 2008 17:50

to pracownicy sieci tez beda razem z nim dzielic kociolek w piekle :lol: , bo wałki chocby specjalne wprowadzanie zamieszania z cashbeckami i wykorzystywanie np. slabej znajomosci jezyka czy przepisow przez nich to normalka, ze nie wspomnie olewactwa klienta w razie problemów.
autor tematu znajdzie sie w bazie danych i jesli nie splaci to niczego na raty nie kupi w UK i moze miec inne problemy gdyby chcial tu wrocic na dluzej

Usercostam
Rezydent

Postautor: Usercostam » 27 maja 2008 17:53

Ja raczej widze przekrecanie faktow przez Polakow, Polacy lubia byc chrystusami narodow. Nie widzialem, zeby ktos gdziekolwiek probowal mnie oszukac czy cos. A jak sie nie zna jezyka, to mozna poprosic kogos kto zna i razem kupic. Glupota niestety kosztuje.
Pozatym, nie wiem po co przesiadywac w tych salonach jak mozna prosto i przyjemnie kupic telefon przez internet.

jacklawyer
Emigrant

Postautor: jacklawyer » 28 maja 2008 20:59

Sporo w tym poscie zawracania dupy i jakos nikt nie ma nic do powiedzenia w tym temacie - gosc sie pyta to albo mu koledzy odpowiedzcie albo nie psujcie powietrza.

WIec zrob tak. Jesli Twoj adres zamieszkania jest gdzies podany - w councilu, DVLA -Musiz go zmienic (najlepiej podaj jakis adres w Polsce np znajomych) Wtedy O2 ktore z czasem (jak narosnie dlug i odsetki) moga sprawe dac do County Court. Jesli nie beda mieli aktualnego adresu - nie dorecza pozwu. Nie bedzie sprawy ani CCJ. A wtedy jedz gdzie chcesz.

Po praru mies firma sama ten dlug wyrzuci do kosza.

pozdr
JK

jacklawyer
Emigrant

Postautor: jacklawyer » 28 maja 2008 21:48

Aha - jesli ktos sie obrazil to 'no offence pls - ja tez czasami lubie pozartowac ... jak zdejme mundurek po dniu uzerania sie z councilami, bailiffami i takimi tam. Napisalbym wiecej [pi.....][pi.....][pi.....][pi.....][pi.....][pi.....][pi.....][pi.....][pi.....][pi.....][pi.....][pi.....][pi.....]

same pipi jak widzicie
pozdr
JK

Wróć do „Prawo”