O wszystkim na tematy prawne
anka7118
Gastarbeiter

WALCZE o WNUKA , pomozcie mi

Postautor: anka7118 » 31 mar 2014 17:47

Special Guardianship Regulation - Czy ktos bral udzial z Panstwa w takim procesie?
Jestem babcia i chcialabym zajac sie wychowaniem mojego wnuka, czy ktos moglby podzielic sie ze mna swoim doswiadczeniem?
Niestety panie "social workers" bardzo zle mnie ocenily w swoim raporcie, twierdzac ze mam niestabilna sytuacje,brak domu z dwoma sypialniami itd dodatkowo przysylaja mi papiery w jezyku angielskim , bralam udzial w 5 rozprawach sadowych ,tylko w jednej byl tlumacz. Caly raport jest w jezyku angielskim. Nie stac mnie na adwokatow i tlumaczy . Znalazly samotnego mezczyzne Anglika i ze wzgledu na to ze ma pieniadze dosc duze jego popieraja. Czy wiecie Panstwo o jakis organizacjach spolecznych, ktore moglyby mnie wspomoc ( polskich czy angielskich ).
Nie mowie biegle po angielsku , a ten ich belkot prawniczy jest straszny.
Wniskowalam o przeprowadzenie przez firme niezalezna raportu ,niestety nie jest wykonywany, nie mam pojecia dla czego? Nie chce poddac sie ale juz mi sil brakuje. Czy ktos moglby mi cos podpowiedziec? Prosze

Wróć do „Prawo”