alicjaap pisze:prosze o konkretne porady a nie dogryzania znudzonych gospodyn domowych...
emigrantka pisze:alicjaap pisze:prosze o konkretne porady a nie dogryzania znudzonych gospodyn domowych...
rece mi opadly - moglabym poradzic ale po takim tekscie sobie daruje
ale pewnie daro zaraz wpadnie i bedzie okazja mu podziekowac (mailem)
alicjaap pisze:emigrantka pisze:alicjaap pisze:prosze o konkretne porady a nie dogryzania znudzonych gospodyn domowych...
ty to sie wogole nie odzywaj...ok???
emigrantka pisze:alicjaap pisze:emigrantka pisze:alicjaap pisze:prosze o konkretne porady a nie dogryzania znudzonych gospodyn domowych...
bo?
O tak blondynek, NoToCo ,emigrantka vel starababa wszedzie pierwsze,
alicjaap pisze:emigrantka pisze:alicjaap pisze:emigrantka pisze:alicjaap pisze:prosze o konkretne porady a nie dogryzania znudzonych gospodyn domowych...
bo?
sama sobie odpowiedz na to pytanie...ja wiem jedno ze jak ty sie pojawiasz to zawsze jakas boruta jest...
emigrantka pisze:alicjaap pisze:emigrantka pisze:alicjaap pisze:emigrantka pisze:alicjaap pisze:prosze o konkretne porady a nie dogryzania znudzonych gospodyn domowych...
bo?
sama sobie odpowiedz na to pytanie...ja wiem jedno ze jak ty sie pojawiasz to zawsze jakas boruta jest...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika. i 5 gości