blondynek pisze:aina24 pisze:o to chodzi, ze w tym wieku nie moze sie wyprowadzic, chyba,ze udowodni, ze ktos ja abuse, a tak chyba nie jest z tego co napisala, a nie bedzie chyba klamac. No chyba, ze jest inaczej nie wiem...
jezeli alkoholizm rodzica to nie 'abuse' w stosunku do dziecka to ja nie chce wiedziec w jakim domu ty sie chowalas
Anka93, nie sluchaj aina..najprosciej - zglos sie o prade do children lub social services w swoim council. A oni cie i doradza i pokieruja gdzie tzreba jesli mozliwosc pomocy istnieje.
aina24 pisze:szkoda,ze nie lubisz ang bo mi zajmuje duuzo czasu tlumaczenie mysli napolskiale ok ..
marekleyton pisze:aina24 pisze:szkoda,ze nie lubisz ang bo mi zajmuje duuzo czasu tlumaczenie mysli napolskiale ok ..
echh a dziadzio dawno mówił:
sa na świecie rzeczy o których sie nawet filozofom nie śniło...i ja głupi mu nie wierzyłem...
a do autorki mała dygresja...trzeba bardzo uważać jak sika sie wyżej niz nosi sie sikawkę bo mozna sobie nalac na głowe....
marekleyton pisze:aina24 pisze:a ty juz probujesz mi przysrywac w kazdym poscie, bo napisalam, ze cwaniakowaty gowniarz jestesbo tak sie zachowywujesz co zrobie
hmmm gówniarz powiadasz.... nie wiem jaką miarą mierzysz gówniarstwo... ale uwazaj byś kiedyś sie nie przeliczyła...
aina24 pisze:marekleyton pisze:aina24 pisze:a ty juz probujesz mi przysrywac w kazdym poscie, bo napisalam, ze cwaniakowaty gowniarz jestesbo tak sie zachowywujesz co zrobie
hmmm gówniarz powiadasz.... nie wiem jaką miarą mierzysz gówniarstwo... ale uwazaj byś kiedyś sie nie przeliczyła...
bym odpowiedziala dokladniej ale nie wiem, czy z toba mona jak z doroslym. O ludziach jak ty mowisznormalny dojrzaly facet nie pisal by takich glupot jak ty o bracie i tej dziewczynie. kazdy ma wlasna moralnosc mozesz sie z czym nie zgadzac ale mozna sobie takie cos pomyslec tylko. Nie szanuje ludzi, ktorzy innych przedmiotowo traktuja
prostytutka tez czlowiek a prostytucja to choroba psychiczna, i czy ktos powazny smial by sie z tego?
nazwalam cie cwaniakowatym gowniarzem, i czy to nie prawda? to bylo bardzo niedojrzale a jak staje sie tez wulgarne to juz cwaniakowaty gowniarz sie stajesz. A kolejna rzecz to to, ze nazywasz ludzi tumany i debile.. czy dojrzaly facet urzywa takiego slownictwa bez celu od tak poprostu bo nie zgadzasz sie z moja wypowiedzia? mozna zartowac czasem ale debil, tuman na czlowieka to juz totalne dno![]()
moze jak bede ci tak tlumaczyc po trochu to powoli cie wychowam na nowo
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika. i 7 gości