irutka pisze: to co stoi na przeszkodzie zalozyc gumke???najlepiej zabezpieczeniem obarczyc tylko kobiete...a moze poprostu tak im latwiej lub sa leniwi lub zaluja wydac pare funtow na paczke prezerwatyw...
usercostam pisze:irutka pisze:skoro mezczyzni tak narzekaja ze kobiety potrafia wrabiac ich w dzieci to co stoi na przeszkodzie zalozyc gumke???najlepiej zabezpieczeniem obarczyc tylko kobiete...a moze poprostu tak im latwiej lub sa leniwi lub zaluja wydac pare funtow na paczke prezerwatyw...
To prawda, ale są też inne metody antykoncepcji. Jeżeli partnerka decyduje się na branie np. tabletek, to w związku opartym na zaufaniu należy oczekiwać, że je jednak bierze. A są kobiety, które w wykorzystując te zaufanie, oszukując partnera, zachodzą w ciąże by m.in. wyłudzić w ten sposób alimenty (dziecko jest wtedy tylko instrumentem).
Niestety technologia jeszcze nie pozwoliła na wymyślenie antykoncepcji dla mężczyzn, która umożliwiałaby komfortowe odbycie stosunku seksualnego.
Ale wszystko przed nami
irutka pisze:nie strzelilam sobie dzieciaka z byle napotkanym szczylem z ulicy aby go usidlic...
irutka pisze:nie moja wina ze mojego meza f...t zaswedzial I poszedl w miasto...
usercostam pisze:irutka pisze:nie strzelilam sobie dzieciaka z byle napotkanym szczylem z ulicy aby go usidlic...
Kobiety usidlają takich co mają pieniądze i dobrą pracę, a nie "byle napotkanych szczyli z ulicy" bo to nie ma wtedy finansowego sensu.irutka pisze:nie moja wina ze mojego meza f...t zaswedzial I poszedl w miasto...
Widocznie zaniedbywałaś sprawy łóżkowe. Kobieta leży w łóżku jak kłoda, loda nawet nie zrobi i potem się dziwi, że facet sobie szuka kogoś innego...
irutka pisze:
:wiecie dlaczego Bog stworzyl najpierw mezczyzne a potem kobiete??? Bo jak swiat swiatem najpierw tworzy sie prototyp a dopiero potem ulepszona wersje...a co do twej pierwszej kwesti to przyznaje racje,rowniez nie trawie takich pseldo karierowiczek...
NoToCo pisze:A później ktoś zakłada temat "co jest powodem niskiej frekwencji na forum?"...
Przestało mi się chcieć pisać jakiś czas temu, teraz mi się nawet czytać odechciewa. Może po prostu jestem zbyt trzeźwa żeby co niektórych zrozumieć?
Czasem się zastanawiam czy wy na prawdę wyrażacie swoje zdanie czy zwyczajnie palicie głupa i macie bekę, że ktoś pomyślał, że wy tak na poważnie.
NoToCo pisze:A później ktoś zakłada temat "co jest powodem niskiej frekwencji na forum?"...
Przestało mi się chcieć pisać jakiś czas temu, teraz mi się nawet czytać odechciewa. Może po prostu jestem zbyt trzeźwa żeby co niektórych zrozumieć?
Czasem się zastanawiam czy wy na prawdę wyrażacie swoje zdanie czy zwyczajnie palicie głupa i macie bekę, że ktoś pomyślał, że wy tak na poważnie.
ironick pisze:antykoncepcja dla mezczyzn? prosze bardzo
http://foch.pl/foch/1,132039,15075964,M ... gulki.html
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika. i 8 gości