NoToCo pisze:Twoja niewiedza? Rzeczywiście, przykład trafiony jak kulą w płot nijak ma się do tematu.
AdamX pisze:NoToCo pisze:Twoja niewiedza? Rzeczywiście, przykład trafiony jak kulą w płot nijak ma się do tematu.
Jak już pisałem, nie oczekuję merytorycznej dyskusji po tym forum. Natomiast chamstwo i czepianie się nic nieznaczących szczegółów jest domeną super mądrych emigrantów zarówno teraz jak i w 2002 roku, kiedy Londynek powstawał.
Mój przykład jest jak najbardziej trafiony i to jaki język urzędowy jest w Pakistanie nie ma żadnego znaczenia. Równie dobrze mogłem napisać o Niemcach i niemieckim.
A teraz napisz jeszcze z dwa razy jaki jestem głupi. Bo przecież o to mędrcom londynkowym chodzi...
blondynek pisze:powazni ludzie, z powaznymi sprawami nie szukaja pomocy na forum tylko ida po porade do prawnika
Rolmopsik pisze:AdamX pisze:Wowczas taki osobnik nazywany jest - Trollem i na ogół konto jego jest zblokowywane.
Tutaj (na londynku), jednak, jesteś bezpieczny, blokuje sie konta normalnych użytkowników - a ćmoki maja się dobrze
Ze internetem mam do czynienia od lat 90, pamiętam czasy IRC (jeśli wiesz co to jest). Wiem doskonale kim jest troll. Dowiedz się jeszcze czym jest netykieta i będzie OK.Rolmopsik pisze:AdamX pisze:ćmoki
AdamX pisze:Rolmopsik pisze:To po co sie tu zalogowałeś, żeby pomądrkować nie biorąc pod uwage ,punktu widzenia swojego rozmówcy?
To moja sprawa po co się tu zalogowałem. Co mi przeszkadza to chamstwo ograniczonych ludzi i jestem na tyle naiwny że czasem próbuję z tym walczyć.
Rolmopsik pisze:Pierw pouczasz innych, co moga a czego nie, na forum a nastepnie sam sie nie możesz powstrzymać od podkreślania, co się Tobie nie podoba
AdamX pisze:Rolmopsik pisze:Pierw pouczasz innych, co moga a czego nie, na forum a nastepnie sam sie nie możesz powstrzymać od podkreślania, co się Tobie nie podoba
Mówienie komuś co ma robić a wyrażanie swojej opinii na jakiś temat to dwie różne sprawy. Domniemam że nie pojmujesz tej wcale nie subtelnej różnicy. Co do stażu na Londynku, to akurat to mnie niewlele interesuje, pomimo, że moje stare konto założyłem w 2002 lub 2003 roku.
//treści poniżej pewnego poziomu ingoruję
Rolmopsik pisze:AdamX pisze:Rolmopsik pisze:Pierw pouczasz innych, co moga a czego nie, na forum a nastepnie sam sie nie możesz powstrzymać od podkreślania, co się Tobie nie podoba
Mówienie komuś co ma robić a wyrażanie swojej opinii na jakiś temat to dwie różne sprawy. Domniemam że nie pojmujesz tej wcale nie subtelnej różnicy. Co do stażu na Londynku, to akurat to mnie niewlele interesuje, pomimo, że moje stare konto założyłem w 2002 lub 2003 roku.
//treści poniżej pewnego poziomu ingoruję
Ubijanie piany zostaw dla kogos, kto brałby Twoje nazewnictwo i terminologię pod uwage - mnie to absolutnie nie interesuje. Blondynek równiez wyraził swoją opinie (wiem, bo czytam za zrozumieniem).
Odnośnie obrazania - to już buty pełne słomy wylazły, spod zasłony dymnej.
Nie pomniejszaj niczyjej inteligencji, skoro nie wiesz z kim konwersujesz - chyba, ze masz cos do ukrycia, jak wspomniałam wyżej.
Teorytezowanie zostaw sobie dla swoich bliskich, bo z obcymi na forum - nie wychodzi.
Hipokryta
![]()
![]()
![]()
PS a londynek nie powstał w 2003? he he he
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika. i 4 gości