Bank sam zaoferowal mi 14,5tys kredytu na 5 lat (23,5K do splacenia). Jak myslicie, dojada mnie w PL czy nie? Czytalem caly watek, ale nikt wprost nie pisze i jest zbyt wiele sprzecznych informacji, nie wiem juz komu wierzyc... Taka kwota jest juz nie mala, boje sie ze mogli by sie pofatygowac i mnie poszukac... Ale co mi moga zrobic? Interpolu chyba za mna nie wysla?
 Bank sam zaoferowal mi 14,5tys kredytu na 5 lat (23,5K do splacenia). Jak myslicie, dojada mnie w PL czy nie? Czytalem caly watek, ale nikt wprost nie pisze i jest zbyt wiele sprzecznych informacji, nie wiem juz komu wierzyc... Taka kwota jest juz nie mala, boje sie ze mogli by sie pofatygowac i mnie poszukac... Ale co mi moga zrobic? Interpolu chyba za mna nie wysla?
 radze wiec zadzwonic lub napisac list do hmrc, samemu lub z pomoca ksiegowej... Zlodzieje chca wycyckac z powrotem pieniadze i to bezprawnie, a kto daje i odbiera to wiadomo
 radze wiec zadzwonic lub napisac list do hmrc, samemu lub z pomoca ksiegowej... Zlodzieje chca wycyckac z powrotem pieniadze i to bezprawnie, a kto daje i odbiera to wiadomo  pozdrawiam, mam nadzieje ze pomoglem.
 pozdrawiam, mam nadzieje ze pomoglem.Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika. i 12 gości