majkel89 pisze:Witam, wyjeżdżając z Anglii w 2010 wyjechałem z czystym kontem jakiś miesiąc później na mój angielski adres zaczęły przychodzić dokumenty które dostarczono mi do Polski po około 3 miesiącach. Okazało się że jestem 0.88 na debecie czyli nawet nie funt ,olałem sprawę do dnia dzisiejszego gdyż za 3 tyg wylatuję znowu na wyspę. Czytając ile mogło mi zostać naliczone szczena mi opadła, dodam że korzystałem z konta clasic czyli nic za nie nie płaciłem. Chcąc nie chcąc będę musiał to uregulować gdyż chce zostać w UK na stałe. Ile mogę mieć tego do spłaty? czy moje konto zostało wcześniej zamknięte? czy spłacając dług w lloydsie będę mógł założyć konto w innym banku?
Nie jestem złodziejem chce wszystko uregulować i być wobec wszystkich w porządku, liczę na jakąś poradę od czego zacząć?
majkel89 pisze:dzwoniłem i kobieta z która rozmawiałem powiedziała że przez telefon nie poda mi informacji w jakim stanie jest moje konto ani nic z tych rzeczy, a podalem sort code i account number mimo wszystko nic z tego musze sam sie zglosic do banku i na miejscu to sprawdza. nie jestem zlodziejem , 1 funt to nie jest duzo tym bardziej ze nie wszedlem na debet specjalnie, wiec mnie nie obrazaj
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika. i 7 gości