alicjaap pisze:
A ty nieodpuszczasz...twoje dzieci czy dziecko tez bylo pod opieka obcego to mam rozumiec ze wlasnie tak skonczylas jak zyczysz mi???.
emigrantka pisze:alicjaap pisze:
A ty nieodpuszczasz...twoje dzieci czy dziecko tez bylo pod opieka obcego to mam rozumiec ze wlasnie tak skonczylas jak zyczysz mi???.
Nie "zycze ci" tylko ostrzegam a to roznica
Moje dziecko bylo pod opieka osob z doswiadczeniem/referencjami/CRB check a nie przypadkowymi z ogloszenia - przed tym cie ostrzegalam w twoim glupawym watku "pomoc za pomoc"
Moje dziecko ma 23 lata i ma sie bardzo dobrze.
emigrantka pisze:NIgdy nigdzie nie pisalam ze nie poleniam bledow.
Nie podobaly ci sie moje odpowiedzi na twoim watku "pomoc za pomoc" i szukasz zaczepki jak male dziecko.
Rob co chcesz, twoje dziecko twoja sprawa (ra tamten watek).
emigrantka pisze:szczere intencje mialas - wykorzystania kogos do opieki nad wlasnym 8 miesiecznym dzieckiem za pokoj bez zaplaty, to nie jest "pomoc za pomoc" to jest wykorzystywanie kogos
szczere intencje mialas/masz do zostawienia 8 miesiecznego dziecka z OBCA OSOBA
odpowiedzialny rodzic nawet by o czyms takim nie pomyslal
tyke ode mnie w twoim zalosnym temacie
blondynek pisze:alicjaap pisze:prosze o konkretne porady a nie dogryzania znudzonych gospodyn domowych...
a nie mozna bez zgryzliwosci zaczac? po takim ostatnim zdaniu to az sie nie chce odpowiadac![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika. i 11 gości