O wszystkim na tematy prawne
Emigrantka
Rezydent

Postautor: Emigrantka » 04 lut 2013 23:42

goraluk pisze:prostowałem głupoty wypisywane przez typowe wiejskie kury domowe które życie znają od strony szmat i chłoptasiów.
.

Uwazaj bo Vojtas moze okazac sie kobieta i skonczy sie twoja kariera na londynku 8)

NoToCo
Rezydent

Postautor: NoToCo » 05 lut 2013 07:45

daro43 pisze:Jak chcialem napisac nie dalyscie mi bo uwazalyscie ze wasze jest na wierzchu i nikt poza wami nie jest madrzejszy.Zdominowalyscie portal i tyle, kazdy widzi jak Blondynek pisze po kims i zawsze Ty po Blondynku.Taki aniol stroz?Czemu sie za kazdym razem pojawiacie parami?I jedna po drugiej powtarza wszystko.I robicie wszystko zeby sie kogos z tad pozbyc, i zniechecic do pisania.Wyzywac mozecie tylko wy? Pytam kto wam dal prawo? Kto? odpowiedz mi pokretna kobieto, kto?

Cut the crap, daro.

Co to ma do ubiegania się o zabrane prawo jazdy? Mówiłam -Ci załóż sobie osobny wątek i wylewaj tam swoje żale do woli. Chętnie ustawię go sobie jako stronę startową
:twisted:

To nie jest Twoja pierwsza teoria spiskowa, już wcześniej podejrzewałam u Ciebie manię prześladowczą.

daro43
Rezydent

Postautor: daro43 » 05 lut 2013 10:20

Feministki zdominowaly portal, manie Ty masz bycia alfa i omega.Jak byscie mogly oczy byscie wydrapaly.Jeszcze udaja zdziwione ze nie one?Jestescie moralnie tak zepsute ze same tego nie widzicie.

daro43
Rezydent

Postautor: daro43 » 05 lut 2013 15:29

Fantazje to moge miec w łóżku z wlasna baba hihi jakby co,oby nie bujna wyobraznie.Zajrzyj na zdrowie i uroda matki kolezanki polki szukam.Tam jest popis poprawnej polszczyzny.Mnie to juz byscie ukrzyzowaly matko to by byl jazz.

Wróć do „Prawo”