udzielę darmowych porad. Nasze ceny są naprawdę konkurencyjne
goraluk pisze:Bulenie za załatwienie benfitów to złodziejstwo i chamstwo na które może się tylko rodak zdobyć -sorry ale to się ciśnie na usta.
ziomek1975 pisze:jasne bo to tak łatwo zadzwonić do job centre i od razu wszystko ci dadzą podpowiedzą i pomogą, jak ktoś nie ma do końca jasnej sytuacji to huk dostaniesz, masz przerwę w pobycie w uk itd już nie jesteś rezydentem i huk dostaniesz job centre czycha jakby ci tu nie dać a nie pomóc. dziewczyny ze strony udzielaja PORAD za darmo ale za wypłnienie aplikacji ich czas itd trzebva zapłacić jest to usługa jak każda inna. co wy ludzie z choinki sie urwaliscie??
poza tym biorą w rzeczywistości o wiele mniej kasy a pomagają naprawdę kompleksowo, odpowiedzą na każde pytanie, przetłumaczą każdy list itd nie licząc za nic extra. Mojej rodzinie pomogły na maksa, job centre i revenue powiedzieli że złamany grosz nam sie nie nalezy, księgowy wział kase i umył rece a dziewczyny z w.w. strony załatwily nam wszystko. Założyły extra self employed, napisały kilka odwołań. Do skutku.
Dlatego wara od nich, przez takich jak zawistnych ludzi jak wy dziewczyny zawiesiły działalność a szkoda.
daro43 pisze:Goraluk wiesz co tu przeniesione z polski jest jeszcze? Ze psełdo polaczki biorą za usługę plus dojazd, czy do tv czy do bojlera.To ja jadę pomalować komuś chatę na cenę przykładowo i pod koniec roboty mówie daj pan dyche wiecej bo przyjechałem moim samochodem.Co kuzwa obchodzi mnie czym ty przyjechałes mogłes helikopterem .Musze od szefa w pracy zlozyc petycje, plac mi boss za przejazdy .To chamstwo i zdzierstwo jest placisz za usluge a nie za utrzymanie komuś samochodu.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika. i 5 gości