O wszystkim na tematy prawne
david1977
Gastarbeiter

Benefity

Postautor: david1977 » 05 lut 2012 15:43

Witam. Mam pytanie. Niedługo znajoma przylatuje z dzieckiem do Anglii z zamiarem zostania na stałe. Niestety nie wie jakie dokumenty potrzebuje zabrać z polski żeby starać się o benefity. Jest ona samotną matką po rozwodzie. Proszę o podpowiedź jakie dokumenty będą jej potrzebne i w jaki sposób można to wszystko załatwić. Z góry dziękuje za pomoc.

bobasy
Gastarbeiter

Postautor: bobasy » 25 lut 2012 14:57

Witam,

Serdecznie zapraszam do odwiedzenia strony internetowej: www.bobasy.co.uk.

Jest to portal stworzony specjalnie dla mam i kobiet w ciazy, mieszkajacych w Wielkiej Brytanii.

W kategorii zasiłki, dowiesz się o wszystkich benefitach, jakie rząd angielski przygotował dla kobiet z dziecmi. Ponadto znajdziesz tam informacje na temat warunkow, jakie nalezy spelniac aby te benefity otrzymac.

Pozdrawiam,
Ostatnio zmieniony 25 lut 2012 15:09 przez bobasy, łącznie zmieniany 1 raz.

Starababa
Gastarbeiter

Re: Benefity

Postautor: Starababa » 25 lut 2012 15:05

david1977 pisze:Witam. Mam pytanie. Niedługo znajoma przylatuje z dzieckiem do Anglii z zamiarem zostania na stałe. Niestety nie wie jakie dokumenty potrzebuje zabrać z polski żeby starać się o benefity. Jest ona samotną matką po rozwodzie. Proszę o podpowiedź jakie dokumenty będą jej potrzebne i w jaki sposób można to wszystko załatwić. Z góry dziękuje za pomoc.

:roll: :shock: :roll:

Wróć do „Prawo”