Miejscowość bardzo ładna. Wybieramy się tam już drugi raz. Jeszcze jedna ściana kościoła stoi Wam również polecam bo niedługo morze już chyba i ją zabierze:
Byłam kilka razy i zawsze wypoczynek jest tam udany - Trzęsacz. Świetna miejscowość na ucieczkę od miejskiego zgiełku , aż chce się tam wracać. My od kilku lat jeżdzimy tam do pensjonatu Orka, który położony jest blisko plaży. Jak ktoś lubi ciszę, spokój i wycieczki krajoznawcze to warto się tam wybrać.
polecam Międzyzdroje a dokładnie Wisełka to nadmorska, urokliwa miejscowość w województwie zachodniopomorskim. Jej ukryta poza zatłoczonymi kurortami lokalizacja oferuje niepowtarzalną atmosferę letniego relaksu polecam
Zamiast nad oblegane przez turystów polskie morze, wybrałbym wyjazd nad jedno z polskich jezior. Też pięknie nad jeziorem i nie ma takiego tłoku jak ma to miejsce nad morzem.
Dla wygody proponuję zabukować sobie coś w Trójmieście. Polecicie sobie bezpośrednio samolotem do Gdańska i potem z lotniska taksówką do miejsca noclegowego. Trójmiasto jest pasjonujące zarowno latem jak i zimą. Widzieliście na przykład jak wygląda zimowy sztorm? Niesamowicie. Sugeruję przy szukaniu mieszkania zajrzeć sobie na strone: http://www.sunandsnow.pl/index.php
Jest tutaj sporo apartamentów do wynajęcia w Gdańsku. W centrum Gdańska jak i przy samej plaży.
polecam Jastarnię bardzo ładna malownicza miejscowośc rybacka położona na pólwyspie helskim wiec dostep do morza mamy z dwóch stron. miejscowość jest piękna i jest co zwiedzać. połączenia z innymi miejscowościami też dobre - pociąg, statki, samochód, rower fajną atrakcją w Jastarni jest możliwość przelotu nad półwyspem
Rada ode mnie.Jeśli chcecie jeszcze w tym roku wybrać się nad nasze morze to najlepiej jest zabukować sobie mieszkanie już teraz w styczniu. Mam wrażenie,że coraz więcej osób wybiera Bałtyk ( i w sumie się temu nie dziwię widzac co dzieje się za granicą....).
Najbardziej opłacalnie. No i najwygodniej jest wynająć sobie własne mieszkanie nad morzem. Możecie zajrzeć sobie na stronę: http://www.dhapartamenty.pl/
Jest tutaj opcja wynajecia sobie własnego mieszkanka w dobrym standardzie w Trójmieście.