to takie moim zdaniem najbardziej warte zobaczenia oprócz gubałówki, morskiego oka i krupówek
 to takie moim zdaniem najbardziej warte zobaczenia oprócz gubałówki, morskiego oka i krupówek 
 Jeśli posiadacie własny transport to nocleg najlepiej gdzieś poza samym miastem - np. Murzasichle. A jeśli nie macie, to wtedy szukajcie czegoś niedaleko Krupówek, żeby mieć odpowiednią bazę wypadową na wycieczki.
 Jeśli posiadacie własny transport to nocleg najlepiej gdzieś poza samym miastem - np. Murzasichle. A jeśli nie macie, to wtedy szukajcie czegoś niedaleko Krupówek, żeby mieć odpowiednią bazę wypadową na wycieczki. Uwielbiam to miasto i kiedy tylko mam ochotę staram sie tam jechać. Zazwyczaj wynajmuję nocleg blisko Krupówek.
 Uwielbiam to miasto i kiedy tylko mam ochotę staram sie tam jechać. Zazwyczaj wynajmuję nocleg blisko Krupówek. mogłabym godzinami chodzić  bez celu i podziwiać tamtejsze krajobrazy. Najlepszym okresem na wypad do zakopanego jest dla mnie jednak lato. Taki wakacyjny wypad do Zakopanego daje duzo możliwości, chociaz oczywiście dla zapalonych narciarzy nie jest to ciekawy okres. Ja jednak wybieram cieplejsze miesiące na wycieczki.
 mogłabym godzinami chodzić  bez celu i podziwiać tamtejsze krajobrazy. Najlepszym okresem na wypad do zakopanego jest dla mnie jednak lato. Taki wakacyjny wypad do Zakopanego daje duzo możliwości, chociaz oczywiście dla zapalonych narciarzy nie jest to ciekawy okres. Ja jednak wybieram cieplejsze miesiące na wycieczki. ale góry są przepiękne. Dawno tam nie byliśmy , musimy zaplanować jakiś weekend tam, kiedy będziemy w Polsce
 ale góry są przepiękne. Dawno tam nie byliśmy , musimy zaplanować jakiś weekend tam, kiedy będziemy w Polsce 
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika. i 7 gości