Tematy związane ze zdrowiem, medycyną i sprawami rodzinnymi.
Blanka1
Gastarbeiter

Szukam angielskiego przedszkola z dobrą opinią

Postautor: Blanka1 » 11 wrz 2009 23:50

Szukam przedszkola angielskiego z dobra opinia w okolicach Seven Sister Wood Green lub blisko tych dzielnic,
Moj synek ma 2 latka ropoczal od wrzesnia chodzenie do przedszkola i jest tam tragicznie, Prosze o namiary na przedszkola w poblizu gdzie jest wiecej polskich dzieci( tam jest tylko dwoje). Bardzo prosze o namiary na przedszkole czy to angielskie czy polskie.

71jkc
Rezydent

Postautor: 71jkc » 12 wrz 2009 16:50

:roll: To co ty szukasz dla twojej pociechy ? W haringey tylko takiego typu szkoly znajdziesz nie dziwie sie ze jest tylko jedno albo dwoje bialych dzieci !
NIIE BYLO sie osiedlic w lepszej dzielnicy niz tej urban jungli jak dziecko mialas ?
:evil:
zaoszczedzilas na mieszkaniu ale dziecko w tatapaty sama wysylasz !!
Przeprowadzaj sie i to szybko .

Blanka1
Gastarbeiter

Postautor: Blanka1 » 20 wrz 2009 00:18

71jkc pisze::roll: To co ty szukasz dla twojej pociechy ? W haringey tylko takiego typu szkoly znajdziesz nie dziwie sie ze jest tylko jedno albo dwoje bialych dzieci !
NIIE BYLO sie osiedlic w lepszej dzielnicy niz tej urban jungli jak dziecko mialas ?
:evil:
zaoszczedzilas na mieszkaniu ale dziecko w tatapaty sama wysylasz !!
Przeprowadzaj sie i to szybko .

Dziekuje za uprzejma odpowiedz ale nie takiej tu szukam :roll: Ale ci odpowiem
przede wszystkim mieszkalam tu zanim urodzilam dziecko i gdy je urodzilam nie bylo moja pierwsza mysla jakie sa tu przedszkola .Gdyby bylo mnie tej wlasnie chwili stac na przeprowadzke to juz dawno bym to zrobila , niestety nie mialam wczesniej wiedzy na temat przedszkoli w tej dzielnicy. W innych majacych dobra opinie trzeba czekac i czekam , Jednak zamieszczajac to ogloszenie mialam nadzieje ze ktos zna dobre przedszkole w ktorym bylaby szansa teraz przyjac mojego synka.
A skoro takiej wiedzy nie masz nie sadze zeby byl powod do oburzania sie i osobie czyli mnie jeszcze pognebiania w sytuacji gdy potrzebuje konkretnej pomocy.Gdy chodzi o dziecko a POUCZANIE prosze zostawic tym ktorzy tego potrzebuja .
pozdrawiam

mam nadzieje ze ktos odpowie na moje ogloszenie :D

Blanka1
Gastarbeiter

Postautor: Blanka1 » 20 wrz 2009 00:25

I jeszcze chcialam dodac ze nie zaoszczedzilam na mieszkaniu bo nie mieszkam w baraku kosztem wlasnego dziecka tylko w normalnym domu i rentu niskiego mam., jak zreszta u wiekszosci mieszkajcych tutaj.

jojobil
Gastarbeiter

Przedszkole

Postautor: jojobil » 03 lut 2010 13:51

W pobliskim Crouch End sa bardzo dobre przedszkola, ale platne. Np Little Tree Montessori na Ferme Park Rd. Raczej nie ma tu Polskich dzieci specjalnie niestety....Natomiast, aby sie dostac do przedszkola w Rokesly school np. trzeba chyba miec niestety odpowiedni kod pocztowy. A propos, czy jest jakas swietlica Polska, czy spotkania z dziecmi, poniewaz nie moge nic znalezc, a corka bardzo kiepsko mowi po Polsku...

Wróć do „Zdrowie, Medycyna, Rodzina”