Witam
Mam problem zostal zdiagnozowany u mnie guz na tarczycy dosyc spory.Zdiagnozowany zostal w polsce jakis rok temu od tamtego czasu bralam tabletki (hormony) jednakrze guz ten ciagle rosl.Jakies 6 miesiecy temu bylam w poslce i lekarz powiedzial ze musze byc operowana natychmiast.Od tego czasu bylam tez tutaj u lekarza ktory stwierdzil ze nic mi nie jest i ze nie jest to rak jeszcze i ze nie trzeba tego operowac...Mam pytanie chce zeby ta operacja sie odbyla w polsce bo tutaj mnie nawet nie kwalifikuja na operacje.Czy da sie to zrobic w ten sposob zebym byla operowana w polsce a placic za ta operacje nhs jezeli tak to jak bardzo prosze o pomoc!!!Dostalam cynk o e112 (formularz)ale droga jego uzyskania jest tak zaawila ze sie gubie w tym totalnie jezeli ktos juz przechodzil ten koszmar to prosze o odp...jak to zrobic najszybciej
pozdrawiam
tez wlasnie staram sie o ten "swistek" z tego co sie dowiedzialem to trzeba udac sie do swojego GP i on zglasza wniosek do jakiekos departamentu ale szczegolow nie znam.
Moze ktos inny ma jakies doswiadczenia z tym problemem