Tematy związane ze zdrowiem, medycyną i sprawami rodzinnymi.
annarusaka
Gastarbeiter

Krwawienie z odbytu po poronieniu (Help)

Postautor: annarusaka » 08 sty 2013 12:31

Witam. 5 dni temu przeszłam poronienie samoistne, nie miałam żadnego czyszczenia, zrobili mi usg i badają krew na hcg, które spadało z 10tys. pierwszego dnia na 3tys. dwa dni później. Twierdzą ze wszystko jest ok. dziś znowu oddałam krew na badanie, ale mój problem jest taki że właśnie zobaczyłam ze krwawię z odbytu (kilka kropli) ale przy tym wyszedł jakby mały kawałek tkanki ( jak łożysko), nie wielki co prawda ale bardzo się boję.... co to jest....a tym bardziej skąd tam...:(
Oczywiście rzecz dzieje się w UK. Proszę o odpowiedź, jeśli ktoś miał coś podobnego.

Emigrantka
Rezydent

Postautor: Emigrantka » 08 sty 2013 12:44

:shock:

Ty na powaznie czy trolujesz?

Jak na powaznie to do lekarza a nie na forum z takimi...

Az mi lunch obrzydl..

Bez przesady ludzie

dariusz707070
Emigrant

Postautor: dariusz707070 » 08 sty 2013 13:47

Smieszne to nie jest.Wal kobieto na pogotowie i to szybko .Bo krwotoku dostaniesz i sie narobi.Tu uzdrowicieli nie ma.

aina24
Rezydent

Re: Krwawienie z odbytu po poronieniu (Help)

Postautor: aina24 » 09 sty 2013 13:39

annarusaka pisze:Witam. 5 dni temu przeszłam poronienie samoistne, nie miałam żadnego czyszczenia, zrobili mi usg i badają krew na hcg, które spadało z 10tys. pierwszego dnia na 3tys. dwa dni później. Twierdzą ze wszystko jest ok. dziś znowu oddałam krew na badanie, ale mój problem jest taki że właśnie zobaczyłam ze krwawię z odbytu (kilka kropli) ale przy tym wyszedł jakby mały kawałek tkanki ( jak łożysko), nie wielki co prawda ale bardzo się boję.... co to jest....a tym bardziej skąd tam...:(
Oczywiście rzecz dzieje się w UK. Proszę o odpowiedź, jeśli ktoś miał coś podobnego.

takie cos zdarza sie nawet facetom i to nic takiego...
uklad rozrodczy nie ma nic wspolnego z odbytem, wiec watoie by to mialo powiazanie, wszak dziecko odbytem nie wychodzi.

Tesciowa, ktora jest lekarzem mowi by poobsewowac czy to sie zdzarza przez pare kolejnych dni, jesli tylko raz dwa w tyg to nic, jesli codzienie to wtedy mozesz sie dopiero zastanawiac czy to cos wartego uwagi, Choc czasem tak sie dzieje, jak ludzie jedza za malo owocow i warzyw, moze poprostu zmien diete. Ale nie ma co sie martwic na zapas.

noname2
Gastarbeiter

Postautor: noname2 » 22 wrz 2014 08:39

mozliwe ze to hemoroidy, czasem tak sie zdarza. ale na pewno warto wybrac sie do lekarza

korma
Gastarbeiter

hemoroidy – żylaki odbytu

Postautor: korma » 05 paź 2014 14:53

z duzym prawdopodobienstwem hemoroidy – żylaki odbytu
metod leczenia jest kilka wiec warto pogrzebac i znalesc odpowiednia
szukajac porady po polsku jest tutaj chyba jedyny w uk http://www.polski-lekarz.co.uk/chirurgi ... e-zabiegi/

abo do GP i on dopiero skieruje w londynie jest conajmniej 5 klinik angielskich ktore to robia

korma
Gastarbeiter

hemoroidy – żylaki odbytu

Postautor: korma » 05 paź 2014 14:54

z duzym prawdopodobienstwem hemoroidy zylaki odbytu
metod leczenia jest kilka wiec warto pogrzebac i znalesc odpowiednia
szukajac porady po polsku jest tutaj chyba jedyny w uk http://www.polski-lekarz.co.uk/chirurgi ... e-zabiegi/

abo do GP i on dopiero skieruje w londynie jest conajmniej 5 klinik angielskich ktore to robia

korma
Gastarbeiter

Postautor: korma » 05 paź 2014 14:58

w poczatkowej fazie zabieg jest szybki bezbolesny i nie drogi, naklada sie gomki , wysycha i po klopocie

dario44
Gastarbeiter

Postautor: dario44 » 06 paź 2014 09:45

bardzo czesto kobiety po ciązy cierpią na hemoroidy. Udaj się do specjalisty. Pozdrawiam

Wróć do „Zdrowie, Medycyna, Rodzina”