Tematy związane ze zdrowiem, medycyną i sprawami rodzinnymi.
banita
Rezydent

Postautor: banita » 27 lip 2011 14:39

doprawdy czy swoja zawzietoscia chcesz chcesz doprowadzic do tego zeby caly londynek poznal bardziej wylewnego blondynka? opisujacego swoje prywatne zycie itd? bo mi na tym nie zalezy ale to usilnie do tego dazysz

wiec prosze cie jeszcze raz

zamilknij w koncu i przestan mnie poprawiac

i nie to nie sa grozby, poprostu jak bedziesz w kolko podwazac kazde moje slowo debilnymi komantarzami to podepre sie w koncu dowodami ktorych nie bedziesz w stanie sie wyprzec ...

banita
Rezydent

Postautor: banita » 28 lip 2011 08:43

jesli w twoim swiecie walniecie gryzacego cie psa kijem w leb nazywasz atakiem to moja sugestie nazywaj grozba

tak czy siak

udowodnilem ze piszac w liczbie mnogiej napisalem prawde a ty klamstwo

doprawdy nie ma sensu dalej tego ciagnac chyba ze dalej jedziemy w dol

banita
Rezydent

Postautor: banita » 28 lip 2011 10:11

a to tylko ty tam piszesz ze jestem twoim "stalker"? nie pochlebiaj sobie

po raz kolejny odwracasz kota ogonem

napisalem w liczbie mnogiej, bylo sie nie czepaic ale musials bo nie bylo innego pkt zaczepienia a przeciez nie odpuscisz

nie musisz sie martwic, nie bede judaszem, za duzo jest na tym swiecie [piii...] ktorzy naprawde mogli by to wykozystac po tym jak ich traktujesz czasami na tym forum

winnych tez szukasz w zlym miejscu, poszukaj blizej siebie, moze w kregu osob ktore nie zmieniaja nicka a wszak wujek google widzi wszystko ...

postaw kropke i zapomnij

banita
Rezydent

Postautor: banita » 28 lip 2011 10:26

dobrze
tak
dobrze
tak
amen

Wróć do „Zdrowie, Medycyna, Rodzina”