) to zawsze od razu mowilam swoje nazwisko i lekarza do ktorego chce i zawsze umawiaja mnie na wizyte z tym wlasnie lekarzem. No chyba, ze cos naglego, wiec ktorykolwiek. Jesli natomiast nie wymieni sie nazwiska lekarza odsylaja do ktoregokolwiek, ktory jest obecny, co tez ma sens bo, czesto ludzie don't mind. Tak wiec nie wolno nikogo winic tylko mowic co sie chce. Tez mam w domu lekarza tesciowa
 ) to zawsze od razu mowilam swoje nazwisko i lekarza do ktorego chce i zawsze umawiaja mnie na wizyte z tym wlasnie lekarzem. No chyba, ze cos naglego, wiec ktorykolwiek. Jesli natomiast nie wymieni sie nazwiska lekarza odsylaja do ktoregokolwiek, ktory jest obecny, co tez ma sens bo, czesto ludzie don't mind. Tak wiec nie wolno nikogo winic tylko mowic co sie chce. Tez mam w domu lekarza tesciowa  wiec wiem jak to jest
 wiec wiem jak to jest 
blondynek pisze:aina24 pisze: a ja jak sie zapisywalam to zapytali kogo chce, ja tylko, ze lady, i mi dali lady.naprawde? i teraz widujesz 'lejdi'?
female (doctor) jesli juz;aina24 pisze: Tez mam w domu lekarza tesciowawiec wiem jak to jest
kiedy sie hajtnelas?twoj facet musi byc niesamowity...przeszedl transformacje w lekarza w ciagu ostatniego roku, teraz jest kobieta?

ziolko7 pisze:Czesc wszystkim. Bardzo prosze o namiary na Polskiego dobrego lekarza.

Wróć do „Zdrowie, Medycyna, Rodzina”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika. i 137 gości