Tematy związane ze zdrowiem, medycyną i sprawami rodzinnymi.
doktorant
Gastarbeiter

Prośba do rodziców o wypełnienie ankiety

Postautor: doktorant » 16 sty 2014 22:59

Chciałabym zaprosić wszystkich polskich rodziców do wypełnienia ankiety dotyczącej urodzenia i wychowywania dzieci w Wielkiej Brytanii. Ankieta ta jest częścią mojego badania doktorskiego na Uniwersytecie w Warwick. W moim badaniu koncentruję się na zagadnieniu, w jaki sposób rodzicielstwo wpływa na decycje Polaków o pozostaniu w Wielkiej Brytanii lub powrocie do Polski. Szczególnie cenne bedą dla mnie opinie rodziców, którzy wychowują dzieci urodzone w Wielkiej Brytanii, oraz osób, które planują powiekszenie się rodziny w najbliższym czasie. Badanie jest anonimowe i zajmuje ok. 15-20 minut. Wyniki badania zostaną wykorzystane do pracy naukowej, która mam nadzieję będzie miała również wpływ na kształtowanie się polityki społecznej dotyczącej dzietności migrantów w Wielkiej Brytanii i w Polsce.
Badanie dostępne jest na poniższej stronie internetowej:

http://migracjairodzicielstwo.badanie.net/

W razie jakichkolwiek pytań proszę o kontakt na emaila b.janta@warwick.ac.uk. Z góry dziękuje za okazaną pomoc!

blackmargo
Emigrant

Postautor: blackmargo » 28 lut 2014 22:23

marekleyton
Rezydent

Postautor: marekleyton » 01 mar 2014 17:43

To juz zaczyna przypomibac chorobe psychiczna... Blackmargo

Wróć do „Zdrowie, Medycyna, Rodzina”