Po prostu cale zycie prawie wogole nie chorowalem i dopiero ostatniej zimy cos sie zmienilo. Na mojego GP nie moge liczyc i bylem tez u innego. Ta sama gadka. Wole zaplacic nz sie z nimi uzerac i tracic nerwy. Ktos tu napisal ze kazdy chce placic. Kasa nie gra roli jezeli chodzi o zdrowie moje lub rodziny.
 Po prostu cale zycie prawie wogole nie chorowalem i dopiero ostatniej zimy cos sie zmienilo. Na mojego GP nie moge liczyc i bylem tez u innego. Ta sama gadka. Wole zaplacic nz sie z nimi uzerac i tracic nerwy. Ktos tu napisal ze kazdy chce placic. Kasa nie gra roli jezeli chodzi o zdrowie moje lub rodziny. jak wyzdrowieje calkiem to od razu lece do rodzinnego lekarze prywatnie nie prywatnie i szczepionke biore, bo zima jeszcze nawet sie nie zaczela
  jak wyzdrowieje calkiem to od razu lece do rodzinnego lekarze prywatnie nie prywatnie i szczepionke biore, bo zima jeszcze nawet sie nie zaczela  a nie mam zamiaru tracic czas na lezenie w lozku z witamina C i lekami na stoliku
 a nie mam zamiaru tracic czas na lezenie w lozku z witamina C i lekami na stoliku  

przeplatane oczywiscie innymi zdrowymi proguktami w miare potrzeb, ale syfu w puszkach i plastikowych pudelkach typu ready meal to nawet parasolka nie tracam jak obok przechodze
 przeplatane oczywiscie innymi zdrowymi proguktami w miare potrzeb, ale syfu w puszkach i plastikowych pudelkach typu ready meal to nawet parasolka nie tracam jak obok przechodze   

Wróć do „Zdrowie, Medycyna, Rodzina”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika. i 199 gości