Tematy związane ze zdrowiem, medycyną i sprawami rodzinnymi.
anulkaczarna
Gastarbeiter

Polski pediatra w Lodnynie

Postautor: anulkaczarna » 05 cze 2010 09:34

Mój synek jest alergikiem i lada dzień przeprowadzamy się do Londynu. Szukam dobrego pediatry dla synka, niekoniecznie w publicznej służbie zdrowia ;)

mamaicóreczka

pediatra w londynie

Postautor: mamaicóreczka » 16 lip 2010 16:11

Witaj,niedawno byłam w podobnej sytuacji jak Ty.Moja Zuzienka jest alergikiem.Mamy problemy ze skórką.Jak przyjechałam 6 miesiecy temu do Londynu byłam załamana,nasz GP zupełnie lekceważył problem.
Dziewczyny ze szkoły angielskiego dały mi namiary na polską pediatrę panią Beatę z Medyka na Hanger Lane.Pomogła nam.

mamaicóreczka

pediatra w londynie

Postautor: mamaicóreczka » 16 lip 2010 16:11

Witaj,niedawno byłam w podobnej sytuacji jak Ty.Moja Zuzienka jest alergikiem.Mamy problemy ze skórką.Jak przyjechałam 6 miesiecy temu do Londynu byłam załamana,nasz GP zupełnie lekceważył problem.
Dziewczyny ze szkoły angielskiego dały mi namiary na polską pediatrę panią Beatę z Medyka na Hanger Lane.Pomogła nam.

cru
Gastarbeiter

Postautor: cru » 06 lut 2011 12:23

Dobrze wiedzieć, ze ktos chwali sobie pania Beate bo jutro sie do niej wybieram :) Niestety nie z małym dzieckiem a z sama soba... mam nadzieje ze mi pomoże :)

Werak
Gastarbeiter

Postautor: Werak » 24 mar 2011 15:35

Na Greenwich w Zielonej Przychodni jest dobra pani doktor. Jestem z niej zadowolona, i ma świetne podejście do dzieci :)

Wróć do „Zdrowie, Medycyna, Rodzina”