bimbo pisze:A nawiazujac do tematu chyba dopuszczaja taka opcje skoro istnieje taki zapis.
To nie jest kombinowanie to jest zycie, niestety czasami pod gorke dla niektorych.
Dam ci przyklad moich sasiadow, ludzie w wieku pod 50, anglicy.
Rozwiedli sie 2 lata temu, ale nadal mieszkaja razem, nie moga sprzedac domu bo jak sie podziela to za £100000 each nie kupia sobie osobnych domow, na kredyt nie moga liczyc z tego co mi mowila sasiadka.
Dlatego mieszkaja pod jednym dachem ale nic ich juz nie laczy oprocz wspolnych drzwi wejsciwych, kuchni i lazienki. Kazde z nich ma swoje zycie , swoje sprawy i jakis tam kochankow na boku.
Taka lajfa
bimbo pisze:Po pierwsze nie pier... bo jak bym pier.... to bym d...a ruszala.
Po drugie to maja rodzine, dzieci ktore sa na swoim, rodzenstwo, kuzynow itd wiec wyjazd np. na Dominikane to raczej duzy szok dla 50cio latka nawet w celu odswiezenia mozgu.
Po trzecie nie interesuje mnie ta para nawet w 1% bo h.. mi do tego jak zyja,dla mnie sa nikim.
Dalam ich tylko za przyklad,ze w roznych ukladach ludzie zyja a ty smarujesz te swoje wypociny bez celu.
Po czwarte zle wywnioskowalam? Tzn brak rodziny czy brak pieniedzy?
Widze ze social service bardzo cie boli, nie przyznali ci czy nie masz na kogo brac?
Z Bogiem
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika. i 4 gości