blondynek pisze:...poza tym - to jakos mi nie zgadza - 'jestem osoba w pelni wyplacalan' ale: 'niemniej jednak bede sie starala o jakies dofinansowanie'...

adrenalinka pisze:oj biedny, zalosny czlowieczku, w ramach wyjasnienia powiem ci jedno 'nazapierdalalam' sie w tym kraju juz kilka dobrych lat, po 70 godzin tygodniowo (moj rekord 84!!) i zaplacilam tyle podatku, ze cos mi sie z tego nalezy!! dodam jeszcze pajacu zeby ci oczy otworzyc, ze moje dziecko jest cizeko chore, wiec zeby ratowac jego zycie musze liczyc sie z pieniedzmi bo bublu glupi nie wszystko sie da zrobic w uk i stale trzeba do polski na prywatne zabiegi latac, ktore tez darmowe nie sa!! wiec polecam szystkim polmozga tak intensywnie sie wypowiadajacym na tym forum, nie pisac na tematy o ktorych sie nie ma zielonego pojecia i nie rzucac w innych kamieniem, bo mozecie wierzyc abo nie, ale zadne z was by nie chcialo byc na moim miejscu!! debile!!

po za tym, kochani.........pretensje to nie do mnie....piszcie do urzednikow, ze wam sie system nie podaoba lol
 po za tym, kochani.........pretensje to nie do mnie....piszcie do urzednikow, ze wam sie system nie podaoba lolbanita pisze:lubie takie akcje
blondynek sie naprodukuje pod tematami i jesli opowiedzi pasuja pytajacemu to sa podziekowania i w ogole
jesli prawda okazuje sie niewygodna dla pytajacego to zawsze bluzgi, ze nie na temat ze gowno wie, ze forum jest do dupy itd ...

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika. i 9 gości