blondynek pisze:agniecha246 pisze:czy mial racje?
a dlaczego mialby jej nie miec?
blondynek pisze:nie jestes tenant - jestes lodger (jesli landlord mieszka w mieszkaniu) albo subtenant (jesli nie mieszka)
agniecha246 pisze:blondynek pisze:agniecha246 pisze:czy mial racje?
dlatego ze czlowiek moze sie pomylic lub zrobic to celowo ( bo np. nie lubi polaczkow )
agniecha246 pisze:blondynek pisze:nie jestes tenant - jestes lodger (jesli landlord mieszka w mieszkaniu) albo subtenant (jesli nie mieszka)
tutaj jakbys kolesia cytowal, a mi nie o to chodzi
babcia jadzia pisze:agniecha246 pisze:blondynek pisze:agniecha246 pisze:czy mial racje?
dlatego ze czlowiek moze sie pomylic lub zrobic to celowo ( bo np. nie lubi polaczkow )
A co, uwazasz sie za polaczka?agniecha246 pisze:blondynek pisze:nie jestes tenant - jestes lodger (jesli landlord mieszka w mieszkaniu) albo subtenant (jesli nie mieszka)
A o co ci chodzi?
Zeby ktos napisal ze "facet z urzedu nie mial racji"?
Akurat na Housing to sie Blondynek bardzo dobrze zna wiec zamiast pirdzielic bez sensu to padaj na kolana i dziekuj ze ktos ci poradzil - a ze jest tak jak jest a nie tak jakbys chciala zeby bylo to juz insza sprawa.
agniecha246 pisze:babcia jadzia pisze:agniecha246 pisze:blondynek pisze:agniecha246 pisze:czy mial racje?
A co, uwazasz sie za polaczka?agniecha246 pisze:blondynek pisze:nie jestes tenant - jestes lodger (jesli landlord mieszka w mieszkaniu) albo subtenant (jesli nie mieszka)
A o co ci chodzi?
Zeby ktos napisal ze "facet z urzedu nie mial racji"?
Akurat na Housing to sie Blondynek bardzo dobrze zna wiec zamiast pirdzielic bez sensu to padaj na kolana i dziekuj ze ktos ci poradzil - a ze jest tak jak jest a nie tak jakbys chciala zeby bylo to juz insza sprawa.
tak pajacu, o to mi chodzi !!!
post byl skierowany do kogos kto przezyl na wlasnej skorze podobne do moich rozterki
i oczekuje od takiej osoby odpowiedzi w rodzaju:
- mialam podobna sytuacje i zlozylam przy pomocy advice bureau zazalenie ktore zostalo pozytywnie ... lub negatywnie ...
i dobieraj uwazniej slowa chamie bo na twoich 900 postow masz tylko 7 pochwal,
zastanow sie albo spadaj z forum,
admin tego portalu, powinien lepiej weryfikowac odpowiedzi ludzi twojego pokroju, ktorym sie wydaje ze p[cenzura] w mysz, maja 1 post wiecej i robia sie automatycznie wielkimi specjalistami, a ze ze nikomu jego odpowiedz nie pomogla to gowno jego to obchodzi.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika. i 21 gości