Ogólne rozmowy na tematy związane z mieszkaniem w Wielkiej Brytanii. Ogłoszenia mieszkaniowe można znaleźć pod adresem www.londynek.net/accommodation
ada150a
Gastarbeiter

Wyjazd - jakie miasto? Okolica?

Postautor: ada150a » 11 wrz 2013 07:59

W sumie to nie wiem w jakim dziale to umiescic, jezeli zly dzial prosze o przeniesienie. Przed uwagami typu - czytaj forum a znajdziesz - czytalam bardzo duzo watkow, sledze forum juz dlugo ale nie znalazlam konkretnej odpowiedzi na moje pytanie.
Chcialabym przeprowadzic sie do Anglii (bylam juz wczesniej) ale teraz na stale. Nie chce londynu. W sumie jak najdalej od londynu. Co myslicie o przeprowadzeniu sie na jakas wioske w poblizu jakiegosc wiekszego miasta i dojazd? (rodzinka mnie na poczatek dofinansuje abym mogla kupic jakiegos starego taniego grata do dojazdow) Marzy mi sie mieszkanie w jakims malym miescie lub miasteczku a nawet na wsi pod jakims miastem. Jakie okolice wybrac? Jestem doswiadczonym menagerem hotelu, na poczatek moglabym pracowac gdziec na recepcji w hotelu itd myslalam o okolicach bornemouth, exeter. A jak na polnocy to jaka okolica? Co myslicie o bornemouth i exeter? Moze jakies inne propozycje?

Wróć do „Mieszkanie”