wesi123 pisze:[/b]Witam mam na imie Krzysiek mam 27lat jestem w Londynie od okolo dwoch lat. W marcu przylatuje do mnie zona z dzieckiem i jak sie okazuje znalezienie pokoju nie jest takie proste. Caly problem polega na tym ze kazdy z gory traktuje ludzi ktprzy maja dziecko. Dlaczego? Czy wszyscy co maja dzieci stwarzaja problemy? Jestem sfrustrowany ta sytuacja i prosze o pomoc. Jestesmy malzenstwem z 4letnim stazem a nasz synek Antos jest grzecznym dzieckiem. Szukamy milej, sympatycznej atmosfery. Nie przeszkadzalaby nam obecnosc innych dzieci w domu a nawet bylaby mile widziana. Prosze wszystkich o kontak na nr 07910859966.Interesuja mnie dzielnice zachodniego londynu jak willesden, harlesden,acton, wembley itp
NoToCo pisze:Do councilu? Po co? Głupa palić? Pierwsze co sprawdzą to to, czy stali się "intentionally homeless", a w tej sytuacji właśnie tak by było, bo on ma gdzie mieszkać, a sprowadza rodzinę.
Council flat? Zejdź na ziemię, na to mogą czekać kilka lat, jeśli w ogóle się doczekają.
BTW. "wolontariacka bezdomność" - tu zdolnościami słowotwórczymi przebiłeś nawet daro
daro43 pisze:może ubiegac się z councilu ale na zasadzie nie dostania tylko wynajmu od councilu.Sa takie możliwosci.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika. i 4 gości