daro43 pisze:Sa Emi mieszkania socjalne przyznawane na cito, i sa mieszkania councilowskie czyli spoldzielcze.Na pierwsze placisz social minimum , a drugie inaczej sa finansowane.Szkoda ze w zakladki nie wsadzilem.A teraz szukam gdzie to pisali.Ale sa dwa rodzaje podstawowe przyznawania mieszkan w uk.Council ma dwa rodzaje mieszkan, nie umiem tego sprecyzowac.Ale poszukam.Nie chodzilo mi ze ktos dostanie za darmo.Komorne trzeba placic.Tylko council a social maja jednak roznice w rencie.Draze temat bo chce sie posluzyc wiarygodnymi informacjami.Ale wiem ze prawo lokalowe ma sie zmienic.Jak wiekszosc benefitow w tym roku
wesi123 pisze:Czy ktos moze mi pomoc czy bede czytal tylko slowa krytyki i wewnetrznych klotni??
asia3000 pisze:A ja bym wlasnie chetnie Cie przyjela ,tyle ,ze mam maly pokoj ,ale to wstawilabym lozko pietrowe ,takie rozsuwane i jakos by bylo .Tez mam dwoje dzieci ,przynajmniej by mialy towarzystwo ,tyle ,ze na razie mam gowniarza na pokoju ,ale chyba dlugo nie pomieszka bo go wyrábie za palenie w pokoju ,takze spoko.No z dziecmi to wiadomo,jest trudniej,ale u mnie akurat ok bo sama mam dzieci wiec to rozumiem .Pisz na e -mail
emigrantka pisze:Tak wcisnac 3 ludzi na 3 m kwadratowe.....super....
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika. i 4 gości