Ogólne rozmowy na tematy związane z mieszkaniem w Wielkiej Brytanii. Ogłoszenia mieszkaniowe można znaleźć pod adresem www.londynek.net/accommodation
macio998
Gastarbeiter

15 latek i dormitory

Postautor: macio998 » 21 lip 2013 17:37

Witam!
W tym miesiącu wyprowadzam się z mamą do Anglii. Mamy już tam rodzinę, mieliśmy zamieszkać razem z nimi, ale pojawił się problem. Rodzina mieszka na przedmieściach Londynu, a ja dostałem się do college'u w Brixton. :'( Dziennie musiałbym dojeżdżać około 30 kilometrów, byłoby to bardzo bardzo bardzo niewygodne (nie mówiąc już o dwóch kilometrach z buta na przystanek). Wymyśliłem, że zamieszkam w internacie (pieniądze nie są problemem), ale 16 lat kończę dopiero końcem grudnia, a przecież szkoła zaczyna się zaraz. I tutaj pytanie - czy ktokolwiek wynajmie 15 latkowi pokój? Jeśli nie dormy, to czy jest jakakolwiek alternatywa? Będę niesamowicie wdzięczny za odpowiedź!!!!
Pozdrawiam
Maciej

worldofcosmetics
Gastarbeiter

Postautor: worldofcosmetics » 23 lip 2013 11:33

Hej! Mam do wynajécia pokoje w domu dla mlodych ludzi. Jak jestes zainteresowany napisz to podam szczegoly. mkonopielko@gmail.com

Wróć do „Mieszkanie”