Ogólne rozmowy na tematy związane z mieszkaniem w Wielkiej Brytanii. Ogłoszenia mieszkaniowe można znaleźć pod adresem www.londynek.net/accommodation
karola994
Gastarbeiter

UWAGA! OSZUST!

Postautor: karola994 » 21 kwie 2013 19:13

Witam, chcialem wszystkich ostrzec przed mieszkaniem na POULETT ROAD, EAST HAM E6 6EG ! Tzw ''najemca'' XXXX XXXXX jest złodziejem i oszustem! Ukradl mi wszystkie rzeczy, pod moja nieobecnosc, gdyz przebywalem w kraju. Na dodatek wszystkie listy adresowane do mnie zostaly otwarte, szczegolowo przeczytane i wyrzucone! A dowiedzialem sie tego od zupelnie innej osoby, nie mającej z tym nic wspolnego... Malo tego, pokoje ktore sa tam wynajmowane, sa wynajmowane NIELEGALNIE ! Nie są zgloszone nigdzie, wiec cale pieniadze zostaja w nieuczciwych rekach!
Prosze rowniez o przestrzeganie znajomych przed tym adresem i przekazywanie dalej tej informacji, bo to powinno sie szybko skonczyc!!

Starababa
Gastarbeiter

Postautor: Starababa » 21 kwie 2013 19:16

Pomimo kradzierzy/listow itd..

pokoje ktore sa tam wynajmowane, sa wynajmowane NIELEGALNIE ! Nie są zgloszone nigdzie, wiec cale pieniadze zostaja w nieuczciwych rekach!

Gdzie uwazasz powinny byc "zglaszane" wynajmowane pokoje? Wytlumasz "wynajmowane nielegalnie"? I to "pieniadze zostaja w nieuczciwych rekach"?

I tak z ciekawosci, ile za pokoj tam placiles?

pechowa
Gastarbeiter

Postautor: pechowa » 23 kwie 2013 12:16

tez mieszkam na East Ham wiekszosc domow jest wynajmowane przez cyganow maja domy z cansilu temu nie pozwalaja na zadne benefity gdy cos nawali w domu trudno doprosic sie o naprawe jedyne co potrafia powiedziec nie podoba sie to wypi..coraz wiecej slyszy sie tu o przekretach naszych rodakow nie tylko przy wynajeciu pokoi ale i pracodawcow

Usercostam
Rezydent

Postautor: Usercostam » 23 kwie 2013 13:08

pechowa pisze:jedyne co potrafia powiedziec nie podoba sie to wypi..

No i mają racje. Polak jak zwykle zamiast chociażby jak człowiek legalnie wynająć to kombinuje, a potem narzeka, że źle.

Wróć do „Mieszkanie”