Ogólne rozmowy na tematy związane z mieszkaniem w Wielkiej Brytanii. Ogłoszenia mieszkaniowe można znaleźć pod adresem www.londynek.net/accommodation
zbynio4
Gastarbeiter

Szukam osoby badz pary do wspolnego wynajecia mieszkania

Postautor: zbynio4 » 04 wrz 2012 14:58

Szukam osoby badz pary do wspolnego wynajecia mieszkania/domu na terenie Mitcham lub Morden. Wspolne koszta, wspolny kontrakt (moge pomoc z formalnosciami i benefitami) a nawet mam wlasny kontrakt na internet i telefon wiec jeden problem odpada.

Jestem spokojnym czlowiekiem w srednim wieku, bez wiekszych nalogow, pracujacym (glownie w domu) programista. Szanuje zasady, dbam o czystosc, jestem dobrym kompanem i lojalnym czlowiekiem. Dotychczas wspolnie (3 lata) wynajmowalem mieszkanie z o wiele ode mnie mlodsza para, ktora wziela slub i spodziewaja sie dziecka. Krotko mowiaac czas sie rozstac (w pokoju rzecz jasna).

Jezeli ktos ma dosyc szukania pokoju za 500 miesiecznie, chce miec juz wlasny kat i decydowac co sie w jego domu dzieje - prosze o kontakt:
- zbynio4@gmail.com
- 078 5456 1178

pozdrawiam

natusia333
Gastarbeiter

Postautor: natusia333 » 01 paź 2012 20:58

Chciałam zapytać czy jest możliwość zamieszkania w trzy osoby?Para i jeszcze jedna osoba.Pozdrawiam

Wróć do „Mieszkanie”