Artur79 pisze:nawet jesli to bylo na gebe to nie moze go wyrzucic z dnia na dzien jesli nie stanowi dla nikogo zagrozenia. napewno jest jakis mininalny termin

A tak, jesli nie jest w stanie przetworzyc bodzcow werbalnych (wypowiedzenie) na odpowiednie czyny (wyprowadzenie sie), nalezy wedlug mnie sprobowac innych ktore beda dzialac (bol fizyczny aktywizuje instynkt ucieczki, ktory posiadaja nawet kaczki). Zmierzam do tego, ze jak kaczka wejdzie do pokoju i bedzie siedziec, to mozesz gadac jej i dawac wypowiedzenia to ona i tak bedzie siedziec bo nie rozumie, bo dobrze jej. Ale jak ja kopniesz to od razu biega szukac wyjscia
 A tak, jesli nie jest w stanie przetworzyc bodzcow werbalnych (wypowiedzenie) na odpowiednie czyny (wyprowadzenie sie), nalezy wedlug mnie sprobowac innych ktore beda dzialac (bol fizyczny aktywizuje instynkt ucieczki, ktory posiadaja nawet kaczki). Zmierzam do tego, ze jak kaczka wejdzie do pokoju i bedzie siedziec, to mozesz gadac jej i dawac wypowiedzenia to ona i tak bedzie siedziec bo nie rozumie, bo dobrze jej. Ale jak ja kopniesz to od razu biega szukac wyjscia  Podsumowujac, przemoc w takim przypadku jest jak najbardziej uzasadniona.
 Podsumowujac, przemoc w takim przypadku jest jak najbardziej uzasadniona.Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika. i 10 gości