Ogólne rozmowy na tematy związane z pracą w Wielkiej Brytanii. Ogłoszenia o pracy można znaleść pod adresem www.londynek.net/jobs
Aleksandra555
Gastarbeiter

gdzie zamieścić ogłoszenie?

Postautor: Aleksandra555 » 08 lis 2011 15:39

Proszę o podpowiedź na jakich ANGIELSKICH stronach najlepiej zamieścić ogłoszenie - jesteśmy polskimi inżynierami budownictwa, mieszkamy w Polsce, szukamy zagranicznych partnerów do współpracy - chodzi nam o inwestorów, którzy chcieliby inwestować w Polsce - oferujemy szeroki zakres usług- deweloperstwo (wyszukiwanie działek pod różne inwestycje), pomoc w załatwianiu spraw urzędowych, całego procesu inwestycyjnego w Polsce, projektowanie zwł. z zakresu budownictwa drogowego, inwentaryzacje obiektów budowlanych, drzewostanu, kosztorysy, przerosowywanie rysunków, roboty ziemne. Interesuje nas jakie są najbardziej popularne angielskie portale dla inżynierów, wykonawców, deweloperów, inwestorów - chodzi głównie o fora.

banita
Rezydent

Postautor: banita » 08 lis 2011 15:51

prosze wkleic powyzsze na wszystkie mozliwe fora i bedzie z dyni :roll:

Aleksandra555
Gastarbeiter

Postautor: Aleksandra555 » 08 lis 2011 17:27

No to ja też jestem taka mądra - ale nie mogę znaleźć ANGIELSKICH forów związanych z budownictwem, architekturą, deweloperstwem.
Wpisywałam w google "civil engineering forum GB", "architecture forum GB", "develpers forum GB" i nic mądrego nie znalazłam. W gre wchodziłby też jakieś tanie ogłoszenie w sensownej gazecie, ale ja tam nie mieszkam- nie wiem co gdzie i jak. Dlatego prosze o pomoc

Aleksandra555
Gastarbeiter

Postautor: Aleksandra555 » 08 lis 2011 17:27

No to ja też jestem taka mądra - ale nie mogę znaleźć ANGIELSKICH forów związanych z budownictwem, architekturą, deweloperstwem.
Wpisywałam w google "civil engineering forum GB", "architecture forum GB", "develpers forum GB" i nic mądrego nie znalazłam. W gre wchodziłby też jakieś tanie ogłoszenie w sensownej gazecie, ale ja tam nie mieszkam- nie wiem co gdzie i jak. Dlatego prosze o pomoc

Starababa
Gastarbeiter

Postautor: Starababa » 08 lis 2011 19:22

. zmien GB na UK i szukaj dalej

Wróć do „Praca”