Ogólne rozmowy na tematy związane z pracą w Wielkiej Brytanii. Ogłoszenia o pracy można znaleść pod adresem www.londynek.net/jobs
Dominik222
Gastarbeiter

Slub za pieniadze !?

Postautor: Dominik222 » 17 sie 2011 01:59

Witam, szukam pani ktora potrzebuje zastrzyku gotowki, pracuje obecnie z obcokrajowcem ktoremu konczy sie wiza, (skonczyl wlasnie studia) zeby tu zostac potrzebuje slubu cywilnego oferuje za to 5tys. funtow.

Dodatkowo moge zaoferowac stale zatrudnienie w "fast-foodzie" nie jest to nic specjalnego minimalna krajowa na godzine, ale lepsza taka praca niz zadna jesli ktos jest w kryzysowej sytuacji.

Jesli jakas pani jest zainteresowana prosze o kontakt.
beznazwy7@o2.pl

Starababa
Gastarbeiter

Re: Slub za pieniadze !?

Postautor: Starababa » 17 sie 2011 16:12

Dominik222 pisze:Witam, szukam pani ktora potrzebuje zastrzyku gotowki, pracuje obecnie z obcokrajowcem ktoremu konczy sie wiza, (skonczyl wlasnie studia) zeby tu zostac potrzebuje slubu cywilnego oferuje za to 5tys. funtow.

Dodatkowo moge zaoferowac stale zatrudnienie w "fast-foodzie" nie jest to nic specjalnego minimalna krajowa na godzine, ale lepsza taka praca niz zadna jesli ktos jest w kryzysowej sytuacji.

Jesli jakas pani jest zainteresowana prosze o kontakt.
beznazwy7@o2.pl

Nie wiem czy sie pochlastac czy cie poszukac i zglosic czy moze i to i to?

5 tys? Buahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa To jakas strasznie naiwna by musiala byc slonce. Ty bierzesz drugie 5 rozumiem?

Buahaaaaaaaaaaaaaaaaaa :lol:

Dominik222
Gastarbeiter

Postautor: Dominik222 » 17 sie 2011 23:56

niestety nie sloneczko :) 10 dostaniesz jak masz obywatelstwo w Uk, z polskim wiecej nie dostaniesz ale zycze Ci szczescia :)

Starababa
Gastarbeiter

Postautor: Starababa » 18 sie 2011 00:12

Dominik222 pisze:niestety nie sloneczko :) 10 dostaniesz jak masz obywatelstwo w Uk, z polskim wiecej nie dostaniesz ale zycze Ci szczescia :)

Sloneczko - obywatelstwo UK to ja mam od ponad 15 lat.. i oferty duzo wieksze niz 10k sie trafiaja tylko ze mnie to nie bawi wiec nie korzystam.

Zycze ci dostepu do wiekszej ilosci) wazeliny jak w pie... za takie numery wyladujesz (razem z "para mloda" i beda Jozki wasate cie tam obracac...

To pa..... :lol:
Ostatnio zmieniony 18 sie 2011 11:10 przez Starababa, łącznie zmieniany 1 raz.

Starababa
Gastarbeiter

Postautor: Starababa » 18 sie 2011 01:07

blondynek pisze:
Dominik222 pisze: zycze Ci szczescia :)

na nowej drodze zycia jako Mrs Gupta/Patel albo inna Choudahry :lol:

Taaaa zaplaci jej gosciu te 5k a pozniej to sobie u niej za darmo odmieszka/odespi/obezre sie itd... hehehhehehzeby ten papierek dostac. I jeszcze tania marysie do knajpy za minimalna bedzie mial....

Ile to lat teraz? 3 lata chyba nie?

Taniej to niz samemu pokoj sobie przez te 3 lata wynajac....

OP zaraz napisze ze przeciez nie musza razem mieszkac.. uhum......

Ciekawe czy jakas glupia/naiwna sie znajdzie na ten stary przekret?

Za £32 tygodniowo w papierach spbie nasrac i jakiego tluka na lbie miec....

Bo oczywiscie bedzie "alez nie musicie razem mieszkac", pozniej "na pare dni tylko jakby immigration wpadla" a pozniej to juz normalka - gotowanie/pranie/dawanie i za darmo mieszkanie... hehhehe

banita
Rezydent

Postautor: banita » 18 sie 2011 08:56

nie mam zamiaru rozpoczynac kolejnej londynkowej wojny (szczegolnie z babcia ktora teraz bedzie miala duzo czasu na pisanie :wink: ) stwierdze jedynie fakt (albo co tam innego se nazwij blondynku zebys sie slowek nie czepiala)

kto jak kto ale wy 2 przypier... sie kto komu za ile i w jakim koloze to czysta obluda

amen

Starababa
Gastarbeiter

Postautor: Starababa » 18 sie 2011 10:38

Banita - nie pie... chlopak......ze jestes "za" takimi walkami?

:lol:

A czasu mam duzo, owszem - widze ze zauwazyles zmiane status na "polaczonych" heheheh

Ziew.....

A ze mi sie nudzi to chetnie poczytam w jakim sensie moje (nie wiem o Blondynku, prosze nas razem nie wymianiac bo my SOM 2 rozne osobniki) "przy..nie" sie tutaj w tym beznadziejnym temacie to obluda? Huh?

No dawaj - dawaj, mam kawe, paczke tytoniu, bibulki, filterki - chetnie poczytam ...

banita
Rezydent

Postautor: banita » 18 sie 2011 11:00

a) nigdzie nie napisalem ze jestem za takimi walkami
b) raczej wypowiedzi gdzie indziej a nie zmiane statusu (btw. najlepszego zycze)
c) to nie miejsce na wywlekanie szegolow - bo blondynek tylko na to czeka zebym ja zaczol to jej "bedzie wolno" - swoje zdanie wypowiedzialem po tym co wiem na wasz temat po waszych wypowiedziach na tym forum - tyle
d) to co durne laski robia ze swoim zyciem to chyba ich sprawa? jak dla mnie to taka robi "lepiej" niz taka co tylko robi w sobotnia noc a w niedzielny poranek ledwo to pamieta - przynajmniej jej to £32 zostana :roll:

banita
Rezydent

Postautor: banita » 18 sie 2011 11:03

PS:

StaraBaba pisze:mam kawe, paczke tytoniu, bibulki, filterki

w swietle pkt b) wyzej ktos ci powinien pozadnie do dupy nakopac za to co w cytacie :evil: tak z milosci :wink:

Starababa
Gastarbeiter

Postautor: Starababa » 18 sie 2011 11:03

Wlasnei ciekawa jestem tysz "szczegolow" ktore uwazasz ze na MOJ temat mozesz w tym watku "wywlec" i nazwac obluda?

Ja nie Blondynek - dawaj wiec kolego.... hehehhehe

:D

(za gratulacje dziekuje, nigdy wiecej takich "ukladow") bleeeeeeeeeeeeee

Starababa
Gastarbeiter

Postautor: Starababa » 18 sie 2011 11:05

banita pisze:PS:

StaraBaba pisze:mam kawe, paczke tytoniu, bibulki, filterki

w swietle pkt b) wyzej ktos ci powinien pozadnie do dupy nakopac za to co w cytacie :evil: tak z milosci :wink:

Odwal sie, odkad przeszlam na tyton to :

1) mniej pale
2) bardziej mi smakuje

Jak czasem zapale normalnego papierosa to mi zoladek skacze - bleeeeeeeeee, co za swinstwo.

Tyton zas panie - mmmmmmmmm

Starababa
Gastarbeiter

Postautor: Starababa » 18 sie 2011 11:12

No tak, czlowiek sie nie wysypia to i nie lapie - juz wiem co/gdzie poczytales... cichociemny :roll:

banita
Rezydent

Postautor: banita » 18 sie 2011 11:16

tia tyton mmmmmm a potem yyyyyyy :lol:
Ostatnio zmieniony 18 sie 2011 13:02 przez banita, łącznie zmieniany 1 raz.

Starababa
Gastarbeiter

Postautor: Starababa » 18 sie 2011 11:28

MOj tyton moja sprawa :P

a dobrze wiesz ze maili przez londynek nie dostaje bo na lewe konta wszystko idzie.... nooooooo

Wróć do „Praca”