Witam. Moja dziewczyna jakiś czas temu jak jeszcze nie byliśmy ze sobą dała się nabrać na identyczny proceder. Całe szczęście opamiętała się na czas i nie wysłała pieniędzy tylko zostawiła na koncie i zgłosiła na policję. Oczywiście policja pieniądze zabrała a mojej dziewczynie nic nie zrobiono jednak oszustów w dalszym ciągu nie złapano. I dlatego postanowiłem coś z tym zrobić! Zamierzam założyć bloga ku przestrodze innym. Sama informacja w sieci nie wystarczy ponieważ oszuści podszywają się pod wiele firm i często zmieniają treści ogłoszeń oraz adresy e-mail. Dlatego zwracam się do wszystkich z prośbą o przesyłanie na moją skrzynkę wszystkich tego typu wiadomości (duża kasa, minimum wysiłku). Ważne jest aby w internecie była strona gdzie te informację będą aktualizowane na bieżąco, w ten sposób może chociaż w małym stopniu uda nam się ocalić kilka osób przed zbędnymi kłopotami. Dlatego proszę o potraktowanie sprawy powżnie i wysyłanie wszystkich tego typu spamów łącznie z adresami e-mail z których zostały wysłane na moją skrzynkę
gladiator612@poczta.fm. Nie lekceważcie tego, pomóżcie innym!!!! Jak ruszę z blogiem to wkleje adres. Pozdrwiam Piotrek