Ogólne rozmowy na tematy związane z pracą w Wielkiej Brytanii. Ogłoszenia o pracy można znaleść pod adresem www.londynek.net/jobs
kopciuszek12
Gastarbeiter

Uwaga naciągacze - 07505979490 !!!

Postautor: kopciuszek12 » 19 lut 2009 14:00

Dnia 19 lutego bylam na spotkaniu w sprawie pracy na stacji stratford zogloszenia 271 499. Spotkanie powinno odbyc sie z P Ewa a odbylo sie z bezimiennym mezszczyzna i kobieta w restaracji Burger King. Panstwo ci oczekiwali xsera dwoch dowodow tozsamosci i Bankstaytment!! na pytanie czy maja jakas wizytowke lub oga mi pokazac swoje dowody tozsamosci zaragowali agresja i stali sie nie mili.Po chwili szybko sie oddalili!!
Cala ta Konspiracja pachnie WIELKIM OSZUSTWEM !!!! nr telefonu
naciagaczy 07505979490 !!!!!!

giterboks
Gastarbeiter

Uwaga nacigacze

Postautor: giterboks » 19 lut 2009 15:38

Tak to prawda ze trzeba uwazac .Na stronach ogloszeniowych pelno ofert typu wypenianie ankiet,albo adresowanie kopert,nie mowiac juz o naciagaczach z nr tel zaczynajacymi sie na 070,Tylko my Polacy potafimy jeden drugiego oskubac z kasy.

predatorek
Gastarbeiter

UWAGA - NACIAGACZE!!!!!

Postautor: predatorek » 19 lut 2009 23:09

Ja rowniez bylam na tym spotkaniu. Po kilku godzinach od zakonczenia spotkania zadzwonilama do pani X z zapytaniem czy juz jutro zaczynam prace a w odpowiedzi uslyszalam, ze jednak nie ma pracy dla mnie. Kiedy spytalam w jaki sposob moge otrzymac kopie moich dokumentow i oryginal podpisanej przeze mnie umowy pani X w arogancki sposob odpowiedziala, ze zadzwoni do mnie jutro. Nie czekajac na telefon zglosilam ten fakt na policje.
Coz, madry Polak po szkodzie:)

Wróć do „Praca”